Garderobemøbel

Opbevaring er i det hele taget
© bobedre.dk

Opbevaring er i det hele taget afgørende for, om entreen fungerer. Find en løsning, der passer til netop dit rum – fx med Cabi U-serien, der kan bygges op efter behov. Fås i hvid og sort stål, som vist, 40 x 41 cm, 1699 kr., et sæt fødder, 199 kr., Hay.

Peg Coat Stand
© bobedre.dk

Peg Coat Stand er Tom Dixons bud på en stumtjener - eller en totem for hatte og overtøj, som han kalder den. Fås i den nye butik.

Skoskabe er gode
© bobedre.dk

Skoskabe er gode til at få ryddet alt det fodtøj af vejen, som du ikke har i brug nu og her - og et ryddet gulv giver luft og ro i entreen. Shoebox har skostænger, der kan flyttes efter behov og skostørrelse, kan både hænges på væggen, placeres på sokler og kombineres med andre moduler som fx spejl og hylde. Knopperne kan bruges som knager og fås også i farver, fra 1499 kr., IDEmøbler.

String
© bobedre.dk

String er et bud på et utraditionelt garderobemøbel i træ og elastiksnor.

Den lette, Porter
© bobedre.dk

Den lette, Porter er en ny garderobe i lette sinus honeycomb kartonplader dækket med tekstiler. Designet af Kostas Medugorac og Simon Busse. Med to hylder og æske, 8270 kr., Softline.

Den fleksible
© bobedre.dk

Den fleksible Ny garderobeserie, som fås i forskellige træsorter og giver et utal af indretningsmuligheder. Fra 45.000 kr. afhængig af indretning og materialevalg, Uno form.

Den elegante
© bobedre.dk

Den elegante Skab med indbygget lys og glas på front og sider. Bagbeklædning og profiler fås i 28 farver. Designet af Giuseppe Bavuso. I butikkerne medio 2011., Gude.

Den solide, Trunk
© bobedre.dk

Den solide, Trunk i træ og aluminium fra tyske Schönbuch ligner en hul træstamme, hvor 30 par sko kan pakkes forsvarligt væk. Designet af Michael Schwebius. Fra 29.200 kr., Design Embassy.

Den modulære, Montana Wardrobe
© bobedre.dk

Den modulære, Montana Wardrobe er en nyskabelse inden for Montana-universet. Består af fem moduler, der kan kombineres og bygges sammen efter behov. Fx skab med låge fra 5083 kr., Montana.

Popkunst i entreen
© bobedre.dk

Popkunst i entreen The Cactus, som Drocco og Mello skabte i 1972, er med tiden blevet et symbol på popkunst-bevægelsen. I begyndelsen var den løjerlige stumtjener grøn, men i 2007 satte Gufram 250 hvide i produktion. Nu er der kommet endnu en limited edition på 500 sorte og 500 røde kaktusser. H 170 cm, 24.500 kr., kan købes via fx www.connox.com.

Stumtjener, NARA
© bobedre.dk

Stumtjener, NARA lavet af overskudstræ fra produktionen af andre møbler, h 180 x b 32 x l 42 cm, 4380 kr., Fredericia Furniture.

Tøjstativ, Extrude
© bobedre.dk

Tøjstativ, Extrude fremstillet i Nicaragua af FSC-certificeret tropisk ædeltræ, designet af Jonas Pedersen, fås i tre forskellige træsorter: jatoba, nanciton og royal mahogani, h 182 x b 100 x 45 cm, 1495 kr., just-business.dk.

Stumtjener, Clothes Tree 160
© bobedre.dk

Stumtjener, Clothes Tree 160 i lakeret birketræ, designet af Anna-Maija Jaatinen i 1964, h 177 cm, 5995 kr., Artek/Roomstore.

Clothes Tree
© bobedre.dk

Clothes Tree Cecilie Manz designede Clothes Tree for PP Møbler i 2000. Clothes Tree er et stykke af natur brugt til midlertidig opbevaring - ‘et træ til alt tøj’ som Cecilie Manz selv siger det. Clothes Tree blev sat i produktion i 2008. Det er produceret i ahorn, og bliver leveret som et saml-selv-sæt.

Stumtjener, Hook Me Up
© bobedre.dk

Stumtjener, Hook Me Up knageagtige elementer, der hænges i loftet og skaber en stumtjener, designet af FurnID, fås i sort, hvid og eg, 1290 kr. for pakke med seks elementer, Fredericia Furniture.

Stumtjener, Coat Rack
© bobedre.dk

Stumtjener, Coat Rack i bøg, bronze, kobber og stål, h 152,5 cm, diam. 58 cm, 4299 kr., Superstudio.

Stumtjener, Aster
© bobedre.dk

Stumtjener, Aster i lakeret metal, h 170 x b 50 x d 48 cm, med seks knager, 2920 kr., Zanotta/Hultmann Interior.

Genbrugsgarderobe
© bobedre.dk

Genbrugsgarderobe Amerikanske Derek Mizner har brugt gamle stålstænger fra byggebranchen til at fremstille en serie elegante stumtjenere i klare pangfarver. De er overfladebehandlede, så de ikke ruster. H 150 cm. Pris 1800 kr. pr. stk. plus fragt. Kan bestilles via miznerdesign.com.

Enkelt stativ
© bobedre.dk

Enkelt stativ One Clothes Rack er et funktionelt alternativ til det traditionelle garderobeskab og perfekt til lange kjoler. Nicholai Wiig Hansen, står bag designet, som fås i to størrelser i sort, hvid og lilla. H 70 cm til 1000 kr. H 120 cm til 1500 kr., Normann Copenhagen.

Entrémøbel, Stellvertreter
© bobedre.dk

Entrémøbel, Stellvertreter med børste, stumtjener og plads til sko, i ask, beton og kokos, h 180 x b 80 x d 36 cm, 4100 kr., Designdelicatessen.

Sidse Werners
© bobedre.dk

Sidse Werners funktionelle og skulpturelle stumtjener Coat Tree springer denne sommer ud i farver. Den fås i multicolour, grå og hvid. Fritzhansen.dk.

Enkel garderobe
© bobedre.dk

Enkel garderobe Den smukke, praktiske garderobeløsning Staple fra tyske Schönbuch er designet af Design Studio Taschide. Fremstillet i massiv ask. Modul til bøjler, b 56 x h 160 x d 46 cm. Lille konsol med hylde, b 45 x h 85 x d 45 cm. Samlet pris 3567 kr., Loook.

Stumtjener, Hanahana
© bobedre.dk

Stumtjener, Hanahana i sortlaseret ask, h 180 x d 48 x b 48 cm, 3499 kr., Swedese/MI Møbeltrend.

Den svenske gruppe
© bobedre.dk

Den svenske gruppe Formuswithlove har altid en original tilgang til designbegrebet. Det gælder også projektet Constructive, hvor målet har været at fremstille en række produkter, der lever op til begreber som recycling, readymade og effektiv produktion. Et af resultaterne er en stumtjener. Se mere på Formuswithlove.se.

Cutter Minigarderobe
© bobedre.dk

Cutter Minigarderobe Cutter Mini-garderobe er den perfekte løsning til den lille entré. Cutter Mini-garderobe er et meget stilrent hyldemøbel, der trods sin beskedne størrelse indeholder en bøjlestang, fire knager og en hattehylde. På hylden kan der placeres en lille praktisk Cutter kasse til handsker og huer. Fås også i teak og eg.

Stumtjener, Tulip
© bobedre.dk

Stumtjener, Tulip i lakeret metal, h 172 cm, 399 kr., Ilva.

Stumtjener
© bobedre.dk

Stumtjener i birketræ, h 170 cm, diam. 52 cm, 4999 kr., Excel.

Paradise tree
© bobedre.dk

Paradise tree er en ny farvefornøjelig stumtjener fra italienske Magis. Fremstillet i polypropylen og stål. Designet af finske Oiva Toikka. H 189 cm, diam 55 og 67,5 cm på bredeste sted. 3530 kr., AllyGroup.

Stumtjener, Rodeo
© bobedre.dk

Stumtjener, Rodeo designet af Form Us With Love, h 156 x b 54 x d 54 cm, 4496 kr. inkl. fem bøjler i nålefilt, Mitab/D-Just.

Hanahana
© bobedre.dk

Hanahana Stumtjener i asketræ. Fås i sort og hvid lak. Design af Setsu & Shinobu for Swedese.

Loop
© bobedre.dk

Loop er cirkelrunde former i asketræ skabt af Nina Jobs som en nyfortolkning af stumtjeneren. H 190 cm, Gärsnäs.

Garderobestativ
© bobedre.dk

Garderobestativ Loop Hall, h 150 x b 45 x d 39 cm, 999 kr., Hay.

Møbler: Wishbone
© bobedre.dk

Møbler: Wishbone er en moderne og enkel stumtjener tegnet af Busk + Herzog. De fik Red Dot Design Award for produktet, der er designet for det danske firma Frost. Fås i sort, hvid og stål, 2599 kr, Frost.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Stumtjener
© bobedre.dk

Stumtjener i lakeret metal, Latva, h 178 x b 35 x d 35 cm, 3150 kr., Aform.

Stumtjener
© bobedre.dk

Stumtjener Stumtjener i plast, Tree, h 175 cm, 2124 kr., Bonaldo/1000chairs. Mulepose, Squares, 49 kr., Mow Living.

Éntremøbel
© bobedre.dk

Éntremøbel Et rummeligt garderobemøbel med siddeplads egner sig godt til entreen, eller brug det på badeværelset, hvis du har meget plads. Garderobemøbel, Calidris Classic, h 187 cm, b 230 cm, d 44 cm, 31.5000 kr., Dansani.

Stumtjener
© bobedre.dk

Stumtjener i alu med sort fod og kromstang, Tango, designet af Minke van Voorthuizen. H 170 cm x diam. 30 cm, 4620 kr., Arnesco.