Flotte kunstige blomster | Blomsterbuketten, der holder hele året

Bloggeren og stylisten Abigail Ahern laver kunstige blomster, der kan holde hele året og alligevel ser ægte ud. Nu er efterårskollektionenlandet i Danmark.

kunstige blomster flotte

© Abigail Ahern

De fleste drømmer om et hjem, der er fuld af blomster i vindueskarme, på borde og på reolerne. Problemet er blot, at så snart man har fået dekoreret huset med smukke buketter, så skal de skiftes ud. Tidens tand er nemlig nådesløs – især hvis man er en fin lille blomst.

Alternativet er kunstige blomster. Men helt ærligt ... hvem gider at have vaser med plastik- eller nylonblomster stående og samle støv? De ligner præcis det, de er: kunstige blomster.

Men ikke længere. Bloggeren og stylisten Abigail Ahern har netop præsenteret sin anden kollektion i Danmark, hvor fokus er på efterårets vækster og farver.

– Vi har klatret over bjergskråninger, vandret vejsiderne tynde og faktisk også været en tur i junglen for at finde de mest fantastiske skønheder til efterårs- og vintersæsonen. De store, blomsterfyldte grene, vilde blomster og lange stilke har en uventet og imponerende evne til at kunne blive forvandlet til magiske fokuspunkter i boligen, forklarer Abigail Ahern om efterårskollektionen.

Den består af både blomster, bladvækster og sågar små grantræer – med og uden snedrys, hvis man er parat til at gå hele vejen.

Abigail Aherns blomster koster fra 79 kr. – 249 kr. pr. gren.

Nærmeste forhandler oplyses på RTC House of Brands på tlf. 9857 2755 eller rikkitikki.dk.

Se mange flere foto fra kollektionen herunder.

kunstige blomster grene

© Abigail Ahern

null

kunstige enkelte blomster

null

kunstige blomster flot buket

© Abigail Ahern

null

kunstig gran

© Abigail Ahern

null

kunstige blade

null

kunstig buket

© Abigail Ahern

null

kunstige blomster grene

© Abigail Ahern

null

kunstige blomster buket grøn

© Abigail Ahern

null

kunstige blomster buket efterår

© Abigail Ahern

null

kunstige blomster efterår

© Abigail Ahern

null

Relaterede Artikler