Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Flotte kunstige blomster | Blomsterbuketten, der holder hele året

Bloggeren og stylisten Abigail Ahern laver kunstige blomster, der kan holde hele året og alligevel ser ægte ud. Nu er efterårskollektionenlandet i Danmark.

kunstige blomster flotte

© Abigail Ahern

De fleste drømmer om et hjem, der er fuld af blomster i vindueskarme, på borde og på reolerne. Problemet er blot, at så snart man har fået dekoreret huset med smukke buketter, så skal de skiftes ud. Tidens tand er nemlig nådesløs – især hvis man er en fin lille blomst.

Alternativet er kunstige blomster. Men helt ærligt ... hvem gider at have vaser med plastik- eller nylonblomster stående og samle støv? De ligner præcis det, de er: kunstige blomster.

Men ikke længere. Bloggeren og stylisten Abigail Ahern har netop præsenteret sin anden kollektion i Danmark, hvor fokus er på efterårets vækster og farver.

– Vi har klatret over bjergskråninger, vandret vejsiderne tynde og faktisk også været en tur i junglen for at finde de mest fantastiske skønheder til efterårs- og vintersæsonen. De store, blomsterfyldte grene, vilde blomster og lange stilke har en uventet og imponerende evne til at kunne blive forvandlet til magiske fokuspunkter i boligen, forklarer Abigail Ahern om efterårskollektionen.

Den består af både blomster, bladvækster og sågar små grantræer – med og uden snedrys, hvis man er parat til at gå hele vejen.

Abigail Aherns blomster koster fra 79 kr. – 249 kr. pr. gren.

Nærmeste forhandler oplyses på RTC House of Brands på tlf. 9857 2755 eller rikkitikki.dk.

Se mange flere foto fra kollektionen herunder.

kunstige blomster grene

© Abigail Ahern

kunstige enkelte blomster
kunstige blomster flot buket

© Abigail Ahern

kunstig gran

© Abigail Ahern

kunstige blade
kunstig buket

© Abigail Ahern

kunstige blomster grene

© Abigail Ahern

kunstige blomster buket grøn

© Abigail Ahern

kunstige blomster buket efterår

© Abigail Ahern

kunstige blomster efterår

© Abigail Ahern

Håndplukket til dig