Farrow & Balls bud på årets vægfarver: Vi giver dig farvekoderne

Hvis du tænker på at give indretningen et nyt pust med farver på væggene, så kig med her.

Er det tid til en farverig forvandling?

Farver er noget, som vi i stigende grad er begyndt at se i de minimalistiske, nordiske hjem. Først var det interiør og nu har det for alvor bredt sig til vores store, hvide vægge. Tidligere udråbte Dyrup denne farve til at være årets farve i 2019, hvilket også er en modig farve, som vi har taget til os i den nordiske indretning.

Hvis du skal opdatere dit hjem med farver på væggene, så er er det i følge Farrow & Ball de rige og støvede farver, som du skal omfavne. Den farvepalette kan du få inspiration til at indrette med her: Her er farverne du skal indrette med i 2019.

De nye farver er både modige og dybe på samme tid, og passer rigtig fint ind i den nordiske stil, da de ikke er for skrigende og giver en hvis ro til rummet.

© Farrow & Ball – De Nimes No. 299
© Farrow & Ball – De Nimes No. 299

De Nimes

... Er et godt sted at starte, hvis man er lidt forsigtig med vægfarverne, da den støvede mørkeblå har bagvedliggende grå nuancer, som er en farve vi i Norden er bedre bekendt med, end de stærkere farver. Derfor kan det være et godt og sikkert sted at begynde.

© Farrow & Ball – Sulking Room Pink No. 295
© Farrow & Ball – Sulking Room Pink No. 295

Pink?

Ja, farven hedder Sulking Room Pink, men farven er nærmere en støvet rosa eller pudderfarve. Ikke desto mindre er det en modig farve at male på væggene. Selvom farven ikke nødvendigvis er en vi er vant til at se på væggene, er den stadig varm og indbydende.

Men man behøver jo heller ikke male hele rummet i samme farve: Her er 6 gode tips til, hvordan du bruger vægfarver i indretningen.

© Farrow & Ball – Paean Black No. 294
© Farrow & Ball – Bancha No. 298

Her ser vi yderligere to eksempler på rige, dybe farver, som skaber liv i indretningen. Som billederne viser, er det smukt at male væggene i køkkenet, stuen, entréen, osv. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Du kan se alle de nye farver her.