Få styr på dit 2018

Skab overblik over dine planer i 2018 med disse flotte kalendre.

Notem studio vægkalender kalender 2018 alva wall calender
© NOTEM studio

Vægkalender

Gør din kalender til en del af din indretning med en vægkalender. Denne kalender er både flot og praktisk. Hver måned har sin egen side og er opdelt i fire kolonner, hvilket giver mulighed for at bruge den som familiekalender eller skabe overblik over din egen hverdag med arbejde, fødselsdage og fritidsaktiviter.

ALVA Wall Calender 2018, 185,00 kr., NOTEM studio

hay kalender calender 2018
© Hay

Til kontoret

Hvor mange dage er der til deadline? Denne kalender gør det helt enkelt at få styr på månederne i 2018 og er en fin og praktisk detalje til kontoret. Hver måned har sin egen side.

2018 Kalender, 129,00 kr., Hay

kalender vægkalender 2018 houselab
© Houselab

En del af indretningen

Denne kalender fås med en bagplade i træ, der indrammer kalenderen, som var det et billede. Den kan fornye din kontorplads hver måned, for hver måned har sin egen smukke illustration.

Vægkalender 2018, fra 200,00 kr., Houselab

Kartotek Copenhagen monthly planner månedskalender
© Kartotek Copenhagen

En måned af gangen

Bliv mere konkret omkring din planlægning og hold dit fokus på en måned af gangen med denne kalender. Hvis et helt år kan virke uoverskueligt, så planlæg kun en måned af gangen.

Monthly Planner Notebook, 125,00 kr., Kartotek Copenhagen

© Future Planner

Uge for uge

Denne kalender hjælper dig med at skabe overblik over en uge ad gangen. Kalenderen kommer i en billedramme med glas og tuscher til at skrive med. Skriv dine planer direkte på glasset, og når en uge er slut, så kan du viske kalenderen ren og starte forfra. Kalenderen kan genbruges uge efter uge og udløber aldrig.

Week Planner, 399,00 kr., Future Planner

Atelier Aarhus kalender 2018 kalenderbog
© Atelier Aarhus

Kalenderbog

En fysisk og klassisk kalenderbog er altid brugbar og perfekt til ham eller hende, der altid er på farten, og har brug for at holde styr på mange aftaler. Der er både plads til at notere dagens aftaler og få styr på dagens vigtigste gøremål.

Kalenderbog, 275,00 kr., Atelier Aarhus