Få designplakat for 0 kr.!

Vi gentagerer succesen og lancerer helt eksklusivt BO BEDREs designplakat til vores læsere igen i år. Denne gang har vi valgt at hylde endnu et ikon, nemlig Svanen af Arne Jacobsen, som du kan få uden beregning.

Arne Jacobsen tegnede den legendariske Svane-stol i 1956 – og dermed har den 60 års-jubilæum i 2016 – men den så først dagens lys i 1958, da den skulle bruges til lobbyen og loungen på Royal Hotel i København. Den har sidenhen fået ikonstatus i vores designhistorie og har høstet stor international succes gennem årene. Vi hylder stolen med disse plakater, som trykkes i et begrænset oplag i en god, tyk papirkvalitet. Mål 50 x 70 cm. Plakaterne leveres i rør og har en værdi af 199 kr. pr. stk. Du kan bestille din version her. Du får designplakaten for 0 kr. og betaler kun porto + ekspeditionsgebyr på 59 kr. Hvis du vælger to, er porto + ekspeditionsgebyr 79 kr. Og hvis du ønsker alle tre plakater, er portoen + ekspeditionsgebyret i alt 99 kr.
Du får plakaten uden beregning og skal kun betale porto og ekspeditionsgebyr. Vi producerer plakaten i tre smukke farver. Du kan vælge enten din yndling, to af dem eller dem alle tre ...