Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Få designplakat for 0 kr.!

Vi gentagerer succesen og lancerer helt eksklusivt BO BEDREs designplakat til vores læsere igen i år. Denne gang har vi valgt at hylde endnu et ikon, nemlig Svanen af Arne Jacobsen, som du kan få uden beregning.

Arne Jacobsen tegnede den legendariske Svane-stol i 1956 – og dermed har den 60 års-jubilæum i 2016 – men den så først dagens lys i 1958, da den skulle bruges til lobbyen og loungen på Royal Hotel i København. Den har sidenhen fået ikonstatus i vores designhistorie og har høstet stor international succes gennem årene. Vi hylder stolen med disse plakater, som trykkes i et begrænset oplag i en god, tyk papirkvalitet. Mål 50 x 70 cm. Plakaterne leveres i rør og har en værdi af 199 kr. pr. stk. Du kan bestille din version her. Du får designplakaten for 0 kr. og betaler kun porto + ekspeditionsgebyr på 59 kr. Hvis du vælger to, er porto + ekspeditionsgebyr 79 kr. Og hvis du ønsker alle tre plakater, er portoen + ekspeditionsgebyret i alt 99 kr.
Du får plakaten uden beregning og skal kun betale porto og ekspeditionsgebyr. Vi producerer plakaten i tre smukke farver. Du kan vælge enten din yndling, to af dem eller dem alle tre ...

Relaterede Artikler