6 kreative måder, du kan bruge tapet i indretningen

Vi har samlet 6 ideer til, hvordan du kan lege med tapet i din bolig - uanset om du ønsker at starte stille ud, eller vil kaste dig ud i en hel væg.

Kunst til væggen

Hvis du ikke har lyst til at beklæde en hel væg, kan du i stedet for vælge at lave dit eget stykke kunst ved at indramme tapetet i en fin ramme.

Brug dit nye billede til at lave en smuk gallerivæg. Vi guider dig her.

Smuk sengegavl

Giv dit soveværelse en make-over ved at lave en sengegavl i dit yndlingstapet. Gør som på billedet ovenover og indram sengegavlen. Det er en fin måde at få området ved sengen til at se gennemført ud – og så tilfører ekstra personlighed til soveværelset.

Skab dybde

Tapetet i denne indbyggede reol er med til at skabe dybde og fremhæve reolen i resten af rummet.
Det er også en fin og diskret måde at tilføre farve til rummet.

Ny trappe

Har du tapetrester liggende, kan du bruge dem til at give trappen og entréen et nyt farverigt look. Ønsker du et mere roligt udtryk, kan du vælge at bruge det samme slags tapetmønster.

Brug tapetet som rumdeler

Hvis du ikke har mange kvadratmeter at gøre godt med, kan du med fordel bruge tapet til at inddele hjemmets rum i soner. På den måde kan du skabe en fin entré og på samme tid gøre dit overtøj og sko til en del af indretningen. Tilføj et stort spejl for at få rummet til at syne endnu større.

Fantasifuld

Har du mod på også at tapetsere dit loft? Ved at følge tapetet op i loftet kan du, som på billedet, lave din egen stjernehimmel. Det er også en oplagt mulighed for at skabe en hulestemning på børneværelset.

LÆS OGSÅ: De 7 skønneste børneværelser på Instagram.