De 10 største boligtrends i 2021 ifølge Pinterest

Se, hvad Pinterest spår til at blive de gennemgående trends i vores hjem det kommende år.

Hvert år samler Pinterest 100 trends for det kommende år baseret på de søgninger, som har været mest populære eller stigende op til årsskiftet.

Vi har kigget nærmere på de 10 største trends inden for bolig og interiør, og giver dig her et overblik over dem, så du kan lade dig inspirere til dit næste boligprojekt.

Det fritstående badekar

Lækre velværerum med smukke nærmest kunstneriske badekar stående frit i rummet bliver en af de store trends i 2021.

Vi har allerede set flere eksempler på, hvordan det fritstående badekar sniger sig ind på badeværelset og i nogle tilfælde sågar i soveværelset, hvor det tilfører en eksklusiv og luksuriøs stemning.

Keramiktallerkner og -fade

De smukke, rustikke keramiktallerkner og -fade er kommet for at blive, og i 2021 forventes det at blive en af de helt store trends.

Brug dem til servering, udstil dem i vitrineskabet eller hæng dem op på væggen - uanset hvad vil de bringe personlighed ind i din indretning, og de kan samtidig med deres rå look give kant til en ellers enkel og minimalistisk indretning.

Afdæmpede jordfarver

De neutrale jordfarver bliver et stort hit i indretningen i 2021, det spår Pinterest i hvert fald. Og noget kunne tyde på, at der er hold i den påstand, for netop de rolige jordfarver er gennemgående i årets farver 2021, som vi har skrevet om her.

Snig for eksempel de afdæmpede farver ind i hjemmet ved at indrette med malede træmøbler eller vægge, smukt tapet og farvede glasvaser.

Det minimalistiske badeværelse

Den typiske minimalistiske indretningsstil har været virkelig populær de seneste år, og det kommende år bliver ingen undtagelse.

Særligt de minimalistiske badeværelser vil komme i fokus i 2021, hvor vi vil se, at de enkle og rene linjer indtager vores badeværelser og skaber en luksuriøs og rolig stemning.

Det minimalistiske køkken

Det er ikke kun de minimalistiske badeværelser, som vil spire i 2021, også det klassiske, minimalistiske køkken vil blive en populær trend.

Få - og velkoordinerede farvemiks, minimalt med nips og pyntegenstande og ikke mindst ryddede bordplader er kendetegnende for det minimalistiske køkken, som ifølge Pinterest vil pryde vores hjem i det kommende år.

Farverige glas

Farverige glas har været populært i indretningen de seneste år, og det lader til, at trenden fortsætter.

Alt fra farvede glasskåle og -vaser til drikkeglas og lysestager i farvet glas vil være at finde i vores hjem.

Miks og match de farvede elementer i borddækningen, hvor de forskellige, men dog afdæmpede farver i glasset vil skabe et smukt, livligt og ikke mindst personligt spil på bordet.

Kontorpladsen du kan gemme væk

Det kommer måske ikke som en overraskelse for os, at vi er flere, der leder med lys og lygte efter det praktiske og samtidig smukke hjemmekontor, som ikke må fylde alverden.

Faktisk er vi så mange, der er gået ind i jagten på det perfekte kontor, som nemt kan gemmes væk, at netop dette spås til at blive en af de store trends i 2021.

Åbne hylder i køkkenet

Nok skal køkkenet være minimalistisk i 2021, men det betyder ikke, at man ikke kan bringe hygge og personlighed ind i køkkenet samtidig. Og netop dette indbyder den næste trend til, nemlig de åbne hylder i køkkenet.

På dem kan du sætte alt fra dit favoritstel og dine farvede glas til et familiebillede eller en smuk blomst - alt sammen noget, som på en diskret måde bryder med det til tider stramme, minimalistiske udtryk.

Bryggerset vinder indpas

En af de store trends i 2021 bliver det moderne bryggers - enhver lejlighedsejers drøm!

I bryggerset er der plads til vaskemaskine og tørretumbler, vasketøjssortering, det våde regntøj, børnenes fodboldstøvler og selvfølgelig tørrestativet, strygebrættet og støvsugeren. Alt det, som du normalt ikke aner, hvor du skal gøre af.

I det kommende år vil flere få øjnene op for det nærmest uundværlige rum, og vi vil se, at flere og flere indtænker bryggerset i planløsningen.

Bogreoler som rumdelere

Det lader til, at en klassiker er på vej tilbage - nemlig bogreolen som rumdeler! En praktisk og æstetisk smuk løsning, som kan gøre underværker i mange hjem.

Det er efterhånden normen at have køkken, spisestue og stue i ét stort rum, og særligt her er bogreolen oplagt som rumdeler.

Med bogreolen kan du skabe fornemmelsen af at have et rum i rummet - placer for eksempel bogreolen som en rumdeler mellem spisestue og sofastue for at skabe en mere afskærmet og intim atmosfære omkring sofaen.