Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

De 10 største boligtrends i 2020 ifølge Pinterest

Disse 10 tendenser er der stor søgning på, og mange af dem ser vi allerede flere steder.

Hvert år samler Pinterest 100 trends for det kommende år – og vi kigger selvfølgelig nærmere på de 10 største inden for bolig og interiør. De samler deres bud på 2020s største trends baseret på de søgninger på mediet, som var mest populære eller stigende i slutningen af 2019.

Japansk badekar

Brugerne af Pinterest drømmer om smukke japanske "soaking tubs" i deres badeværelsesindretning. Det karakteristiske ved de fristående japanske badekar er, at de er små, dybe og æstetiske, og har indbygget siddeplads samt giver en følelse af ultimativ forkælelse.

Udekøkken

Udendørs køkkener i baghaven er det nye. I hvert fald er brugerne begyndt at søge efter inspiration på Pinterest til det ultimative udekøkken. Gerne et der har det hele - håndvask, god arbejdsplads, komfur og grill.

Indisk inspireret indretning

Det kommende år kommer til at byde på eksotiske vibes i stuerne. Pinterest forudser nemlig, at en indisk-inspireret stueindretning bliver populær. Forestil dig oversized skulpturer, skinnende messing og lyse farver.

Hjemmebiograf

Hvem elsker ikke at se en god film med alt, hvad det indebærer? Popcorn, lækre drikke og en bekvem siddeplads. Ud fra brugernes søgninger på det sociale medie kan du tilgiveligt hoppe i pyjamasen til næste film - for hjemmebiografer er det nye!

Protest plakater

Fine plakater og malerier er en perfekt måde at gøre hjemmet personligt på. Men brugerne af Pinterest er mest ude efter plakater med stærke eller humoristiske budskaber mod klimaforandringerne. Og vi forstår deres frustrationer!

LÆS OGSÅ: Bæredygtighed er den vigtigste trend i 2019.

Genbrugt interiør

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at vi i højere grad vil interessere os mere for genbrugsmøbler samt interiør til boligen. Vi er blevet langt mere opmærksom på at leve bæredygtigt - og det er jo kun en god ting!

Feng Shui indretning

På Pinterest er brugerne begyndt at få øjnene op for Feng Shui i indretningen. Feng Shui tager sit udspring i et ældgammelt kinesisk designprincip om en harmonisk indretning, hvor der skabes en balance mellem naturen og mennesket. Det kan man f.eks. gøre med planter, en farvet væg, masser lys og en rolig indretning.

Have inspireret rum

Planter skaber liv i hjemmet - og så kan de være rigtig dekorative. Ifølge det sociale medie er det en stigende tendens, at man overfylder et rum med grønne planter, så det nærmest bliver til en lille privat og hemmelig have.

Spanske badeværelser

Søgninger på spanske baños boomer for tiden. Karakteristiske tegn ved spanske badeværelser er alt fra smukke og forskellige buegange, til dekorative og farvede fliser.

Hjemmedyrket minigrønt

Friske urter og grøntsager både dufter og smager godt. I 2020 bliver vi mere interesseret i selv at dyrke vores minigrønt indenfor i egne køkkener. Dette er blot én af de mange ting, vi begynder på i forsøget på at hive naturen mere indenfor i vores hjem.

LÆS OGSÅ: Sådan skaber du en indendørs urtehave.

Hjemmekaffestation

Ryd lidt plads på din skranke eller køkkenbord til din helt egen hjemme-kaffestation. Dette hyggelige alternativ til cafébesøg og kaffe til overpris, er pludselig blevet en meget eftertragtet og attraktiv prioritet til hjemmet.

Relaterede Artikler