7 bud på bordkort til konfirmationen

Konfirmations mange forberedelser indebærer også bordkort. Her kan du se forskellige bud på hvordan du sætte dit personlige præg, eller blot blive inspireret.

Brug naturen og få et unikt bordkort

Har du brug for en anderledes måde at dække bordet, og holder du af naturen? Så brug det netop som inspiration til bordkortet, og find saven og sandpapiret frem. Der er ikke et af bordkortene, som bliver ens og det giver charme. Når du har savet grenen i stykker, pudser du det værste med sandpapir - alt efter hvor rustikt et look du går efter. Derefter anskaffer du dig en god tusch, som er god til at skrive på træ.

Bordkort med glimmer

Er din konfirmand til det enkle udtryk, så er disse bordkort med guld glimmer en oplagt mulighed. Du får et fint og ensartet udtryk i bordkortene. Du kan bruge alle andre farver en guld, og alle forskellige slags former, hvad enten den skal være rund, oval formet, trekantet eller en helt anden form. Et godt tip er at lave en skabelon, og brug den til alle dine bordkort.

Hvis du ikke selv synes, at du har den fineste håndskrift, men gerne vil have et ensartet udtryk, så kan du på computeren finde en flot skrifttype, som du kan bruge.

Flip-flapper kort

Er du en kreativ sjæl, som gerne vil have en lille udfordring. Så er flip-flapper bordkortet en oplag mulighed. Udover navnet på gæsten, kan du også skrive menuen, datoen, et godt ordsprog eller en personlig hilsen - det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Gamer-bordkortet

Har du en konfirmand, som er glad for PlayStation? Den interesse kan du fint bruge i bordkortene med disse sjove controller-bordkort. Alt, hvad du skal bruge, er en skabelon, noget karton, en hobbykniv med tilhørende underlag samt en hvid permanent-tusch.

Bordkortet der er en gave

Er du på jagt efter et anderledes bordkort? Så kan du bestille en nøglering, som er special lavet til hver og en af gæsterne. Derved giver du også dine gæster en brugbar gave med hjem, og så har de et godt minde lige ved hånden.

Blomster giver liv til bordkortet

Vil du skabe et simpelt udtryk med blomster, kan du til hver gæst lægge en enkelt blomst oven på hver serviet. Skriv hvert navn på et manillamærke, som du sætter fast med en klemme eller binder med et stykke garn rundt om servietten eller blomsten – så har du bordkort, som giver skaber noget liv.

En stensikker løsning

Bor du et sted, hvor du nemt kan tage en tur til stranden, så er dette en hyggelig og fin løsning. Her er mulighederne også mange. Du kan gå efter sten som har samme farvenuance, eller efter sten der er helt forskellige i størrelsen.