5 bud på bordkort til konfirmationen

Der er mange ting at holde styr på, når man skal holde konfirmation. En af dem er bordkort – hvordan skal de se ud, hvis man vil gøre dem mere personlige? Vi har fundet fem bud på bordkort, du kan lave.

konfirmation bordkort

Fine bordkort med glitter

Er din konfirmand til det enkle, feminine udtryk, er disse bordkort med glitter en oplagt mulighed. For at få et ensartet udtryk i bordkortene, kan du købe en særlig saks, der kan bruges til at klippe de runde former med. Læg derefter et lag lim på kanten af bordkortene og drys glitter på.

Gamer-bordkortet

Er din konfirmand vild med at spille PlayStation? Den interesse kan du integrere i bordkortene med disse sjove controller-bordkort. Alt, hvad du skal bruge, er en skabelon, noget karton, en hobbykniv med tilhørende underlag samt en hvid permanent-tusch.

Vild med ord

Er din konfirmand glad for at læse og skrive, kan det være en god idé at købe en masse Scrabble-spil (måske i en genbrugsbutik, hvis I bliver mange gæster). De små holdere af træ kan du selv lave eller få hjælp til i et byggemarked. Det er en kreativ måde at lave bordkort på, som du sikkert ikke har set til andre konfirmationer.

Blomster til bordkortet

Vil du skabe et simpelt udtryk med blomster, kan du til hver gæst lægge en enkelt blomst oven på hver serviet. Skriv hvert navn på et manillamærke, som du sætter fast med en tøjklemme på blomsten – så har du dine bordkort.

En gylden løsning

Er din konfirmand glad for guld – og er du i god tid – kan du indsamle blade, som først skal tørre. Derefter kan du farve bladene guld (eller en anden farve) med en tusch, der er beregnet til særlige overflader, for eksempel en Posca-tusch. Når farven er tørret, kan du skrive navnet med en anden farve tusch.

Relaterede Artikler