Boligtilbehør

Tim er navnet
© bobedre.dk

Tim er navnet på denne sorte pulverlakerede brændespand. Diam. 45 cm, 640 kr., Johannes Fog.

Kukur i moderne klæder
© bobedre.dk

Kukur i moderne klæder Japanske Naoto Fukasawa har skabt dette moderne kukur, Cuclock i plast. Det fås med tag i fire forskellige farver. H. 28 x b 23 cm, 1710 kr., Gulled.

Maling, Interior High Finish
© bobedre.dk

Maling, Interior High Finish til indendørs træmaling, 0,75 l, 259 kr., vægmaling, Flutex 5/glans 5, 2,8 l, 354 kr., Flügger.

Ur, Big Ben
© bobedre.dk

Ur, Big Ben i støbt plastic med lakagtig overflade, designet af Alan Wisniewski, h 123 x 20 x d 4 cm, 699 kr., Umbra/ZikZak.

Tapet, Nørrebrogade
© bobedre.dk

Tapet, Nørrebrogade designet af Kasper Købke, 780 kr. pr. rulle, Tapet-Café.

Wallpaper
© bobedre.dk

Wallpaper Designet af Maria Berntsen for Rosendahl.

Terminal 1 Daybed
© bobedre.dk

Terminal 1 Daybed Terminal 1's er et ikonisk møbel. Det er elegant, flydende og harmonisk. Terminal 1 er lavet i plast og er placeret på en metalramme i samme farve som stolen selv. Designet af Jean-Marie Massaud for B&B Italia.

Har du lyst til flere farver i stuen
© bobedre.dk

Har du lyst til flere farver i stuen så vælg fx to nuancer, som du holder dig indenfor i accessories som puder, stager og nips – og på den måde binder rummet sammen. Fx er et stort og markant vægur en god idé. Ora hedder det nye ur i keramik med visere i plexiglas, fås i 6 farver, diam. 30 cm, 799 kr., Kähler.

Vækkeur, Twice Once Clock
© bobedre.dk

Vækkeur, Twice Once Clock i plastic og aluminium, designet af Jonas Damon, h 12,7 x l 20,3 cm, 799 kr., Superstudio.

Tapet, Flock of Birds
© bobedre.dk

Tapet, Flock of Birds fra Nordic Blossom-serien, non-woven, designet af Helene Blanche fra Tapet-Café, 499 kr. for rulle på 10 m, Flügger.

Crash Tray
© bobedre.dk

Crash Tray Crash Tray, designet af Verner Panton i 1988, Georg Jensen.

Bankers Clock
© bobedre.dk

Bankers Clock Bankers Clock, designet af Arne Jacobsen i 1971, Rosendahl.

Askebæger, Cylinda Line
© bobedre.dk

Askebæger, Cylinda Line Cylinda Line fra 1967 er en smuk og elegant serie som er i rustfrit stål. Hele serien er lavet ud fra cylinderformen, som består af cirkler og rør. Cylinda Line er i industriel produktion.

Godt miljø på gulvet
© bobedre.dk

Godt miljø på gulvet Svanemærket linoleum er fremstillet af linolie, harpiks, træ- og kalkstensmel tilsat naturlig farve. Det kan tilmed holde op til 25 år, og nu er der også basis for at introducere det på børneværelset. Forbo Flooring har lanceret en række glade farver, mønstre og figurer, der sætter fut i fantasien. Pris på forespørgsel, Forbo Flooring.

Tapet fra kollektionen Salisbury
© bobedre.dk

Tapet fra kollektionen Salisbury l 10 m, b 53 cm, 639 kr., Eijfinger/Mandrup-Poulsen Tapeter.

Vægur, Corona
© bobedre.dk

Vægur, Corona i ABS-plast med neon-orange bagside, der reflekterer mod væggen og giver baggrunds-lyset, diam. 20,5 cm, ca. 200 kr., Designtorget.

Vægur, Guichet
© bobedre.dk

Vægur, Guichet i keramik, designet af Inga Sempé, diam. 23,5 cm, 2795 kr., Moustache/Area Store.

Tapet, Harlequin
© bobedre.dk

Tapet, Harlequin l 100,5 x b 53 cm. 550 kr., Ferm Living.

Kurv i lakeret metal
© bobedre.dk

Kurv i lakeret metal og elastiske bånd til opbevaring af fx frugt eller andre småting, designet af Kåre Frandsen, fås også i hvid, h 30 cm, diam. 30 cm, 550 kr., Ö Interiör & Design.

Ur, Canteen
© bobedre.dk

Ur, Canteen i valnøddetræ dækket af tykt glas, snor i læder til ophæng på messingkrog, designet af Dennis Cheng, diam. 50 cm, 1889 kr., Umbra/ZikZak.

Verner Panton
© bobedre.dk

Verner Panton skabte det ikoniske barskab, BarBoy, tilbage i 1965. Nu relanceres møblet i en sort og en hvid udgave, der gør det en del sjovere at byde gæsterne på en old fashioned lørdag aften. H 72,5 cm, 7495 kr., Verpan

Farvestrålende mørklægning
© bobedre.dk

Farvestrålende mørklægning Den særdeles produktive designsuperstjerne Karim Rashid har i samarbejde med danske Velux skabt en kollektion af farvestrålende mørklægningsgardiner. Gardineren fås med fire forskellige mønstre, i forskellige farver - pink, gul og metalliske nuancer. Fra ca. 1000 kr. alt efter vinduestype. Velux.

Svenske Jonas Wagells
© bobedre.dk

Svenske Jonas Wagells baggrund med grafisk arbejde kommer tydeligt til udtryk i urkollektionen Bold Wall Clock, som er fremstillet af Hello Industry. Helloindustry.se.

Tegneserie i stort format
© bobedre.dk

Tegneserie i stort format i Capo d’Operas møbelkollektion Corto Maltese, skabt på baggrund af den berømte italienske illustrator Hugo Pratts fine streg og sat i scene af designerne Manuela Pelizzon og Silvano Pierdonà. Capodopera.it.

Viper af Hans Sandgren Jakobsen
© bobedre.dk

Viper af Hans Sandgren Jakobsen Rumdeleren Viper er designet af Hans Sandgren Jakobsen i 1996 - den er sat sammen af ovale rør og fremstillet i aluminium.

Bakke i kraftig plast
© bobedre.dk

Bakke i kraftig plast fås i flere farver, diam. 35 cm, 170 kr., IDEmøbler.

Håndlavet bakke
© bobedre.dk

Håndlavet bakke i sort højglans-MDF, lakeret 12 gange, designet af Selected by Mojoo, h 1,5 x 40 x 30 cm, 399 kr., små bakker, 19 x 19 x h 3,5 cm, 149 kr. pr. stk., Rikke Jakobsen.

Vægur, Tic & Tack
© bobedre.dk

Vægur, Tic & Tack i plast, designet af Philippe Starck og Eugeni Quitllet, 30 x 30 cm, 530 kr., Kartell/Illums Bolighus.

Håndlavede krukker, Kubus
© bobedre.dk

Håndlavede krukker, Kubus i porcelæn designet af Alexa Lixfeld, fås i flere str., 990/1890 kr., Stilleben.

Mediator
© bobedre.dk

Mediator er et møbel lavet til Snedkernes Efterårsudstilling 2009, hvor temaet var møbler til forhandlingssituationer.

Gym de Luxe
© bobedre.dk

Gym de Luxe er et gulvmøbel, som består af en stor læderhynde og strikkede rygpuder, der hænger fra træknager.

Kunstneriske kurve
© bobedre.dk

Kunstneriske kurve Den hollandske designer Piet Hein Eek står bag denne serie kurve og skåle. Serien udspringer af et projekt, hvor Piet Hein Eek tilbød sin hjælp til en række træproducenter i Vietnam med et fairtradeprojekt. Kurvene og skålene er fremstillet i det smukke og meget hurtigt voksende palmetræ, som dog har den udfordring, at det ændrer form, når det tørrer. Priser fra 300-1500 kr., Fairtradebutik.dk.

Magasinfremviser
© bobedre.dk

Magasinfremviser Magasinholder i metal med skæve vinkler designet af Louise Hederström for svenske Karl Andersson & Sönner. Navnet er Collar og er inspireret af foldet papir. H 103 cm. 3487,50 kr., Thorsen Møbler.

Kontrasten mellem
© bobedre.dk

Kontrasten mellem det stoflige og det bevægelige kommer til udtryk i dette stykke tekstile arkitektur – et betongardin, skabt af Christina Pils og Werner Schedler fra Memux Architectural Design. Det kan anvendes ude og inde til afskærmning for sol og vind eller som rumdeler. Memux.com.

Uret 4th Dimension Clock
© bobedre.dk

Uret 4th Dimension Clock skaber bogstavelig talt et link mellem tid og rum. Det rustikke betonur er kreeret af de to Taiwan-baserede designere Sean Yu og Yi-ting Cheng alias 22Studio, der har skabt en stribe design i beton. 22designstudio.com.tw.

Tapet, Harlequin
© bobedre.dk

Tapet, Harlequin l 10 meter, b 0,53 cm, 550 kr., Ferm Living.

Kurv i filt
© bobedre.dk

Kurv i filt med tryklåse, fås også i orange, h 72 cm, diam. 42 cm, 399 kr., BoConcept.

Vægur med lydløst quartzværk
© bobedre.dk

Vægur med lydløst quartzværk diam. 30,5 cm, 699 kr., Skagen Design.

Tapet, Gracia
© bobedre.dk

Tapet, Gracia i brændt orange, l 10 m x b 53 cm, 719 kr., Eijffinger/Mandrup Poulsen Tapeter.

Designer-bobspil
© bobedre.dk

Designer-bobspil Normann Copenhagen har doneret et eksemplar af Nicholai Wiig Hansens bobspil, designet som en del af New Danish Modern-kollektionen.

Koppel-kande i guld
© bobedre.dk

Koppel-kande i guld Georg Jensen har doneret en specialudgave af Henning Koppels ikoniske kande i guld. Den blev oprindeligt designet i sølv i 1952, og er et smukt eksempel på Henning Koppels kærlighed til de organiske former.

Kande
© bobedre.dk

Kande Design Henning Koppel, 1952, Georg Jensen.

Tapet, Hyldest til PH-lampen
© bobedre.dk

Tapet, Hyldest til PH-lampen fra Harlequin, b 52 cm, l 10 m, 539 kr. pr. rulle, Tapetshop.dk.

AlphaSphere
© bobedre.dk

AlphaSphere der har modtaget flere internationale priser, er ikke blot et møbel, men et rumskib til en indre rejse, som producenten Sha Art udtrykker det. Den er udviklet til spaområder og skulle bl.a. reducere stress, stimulere kreativitet, sænke blodtryk og oplade de mentale batterier. Sha-art.com

Vægur, q01
© bobedre.dk

Vægur, q01 i malet wengé-træ, h 40 x b 15 cm, 2750 kr., Thorsen Møbler.

Keramiksmykke
© bobedre.dk

Keramiksmykke der kan forkorte ledninger, fås i flere farver og former, 5 x 5 cm, 48 kr., Nud Collection/Jette White.

Vaskbart tapet
© bobedre.dk

Vaskbart tapet i non-woven-kvalitet, l 10 m, 720 kr. pr. rulle, Tres Tointas/Tapetmageren.

Vægur i plast
© bobedre.dk

Vægur i plast diam. 35 cm, 399 kr., BoConcept.

Koppel-kanden
© bobedre.dk

Koppel-kanden i kobberbelagt stål, special edition fra Georg Jensens Masterpiece-kollektion, designet af Henning Koppel, h 33,5 x b 15,5 x d 12 cm, 3499 kr., Georg Jensen.

Tapet, Stilleben
© bobedre.dk

Tapet, Stilleben designet af Helene Blanche, 708 kr. pr. rulle, Tapet-Café.

Vægur i aluminium
© bobedre.dk

Vægur i aluminium med flygtige tal, der passerer ind og ud af synsfeltet, selve disken bevæger sig, som sekunderne går, og afslører tallets ansigt nedenunder, diam. 20 cm, 1349 kr., Superstudio.

Hylde med tofarvet plade
© bobedre.dk

Hylde med tofarvet plade i sort og hvid samt metalophæng, der fås i fem farver, kan samles som reol i ens farver eller i farverigt mix, b 60 x d 20 cm, 275 kr. pr. stk., Stilleben.

Bakke, Lap Tray
© bobedre.dk

Bakke, Lap Tray til computer eller frokost med bakke i træ og pude i bomuld med fyld af frigolitkugler, l 46 x h 38,7 cm, 425 kr., PK Design.

Bordur, Suspend Clock
© bobedre.dk

Bordur, Suspend Clock i valnøddetræ med glasklokke, h 21 cm, diam. 12 cm, 579 kr., Umbra/Zik Zak.

Tapet, Gracewood
© bobedre.dk

Tapet, Gracewood i non-woven fleece, l 100,5 x b 53 cm, 450 kr., Ferm Living.

Koppel nu i guld og kobber
© bobedre.dk

Koppel nu i guld og kobber Henning Koppel (1918-1981) designede den berømte sølvkande i 1952 for Georg Jensen. I 2008 kom den i en blankpoleret ståludgave i anledning af 90-års-dagen for designerens fødsel. Seneste skud er to special editions – en belagt med 24 karat guld og en belagt med kobber. Kanden er den mest berømte i Georg Jensens Masterpiece-serie og har vundet internationale designpriser. Kobber, 3499 kr., forgyldt 4999 kr., Georg Jensen.

Nye accessories
© bobedre.dk

Nye accessories Britiske Established & Sons er et af tidens hotteste designbrands, men mest kendt for eksperimenterende, limited edition-møbler. Deres nye kollektion af accessories er dog til at betale for de fleste. Fx serien Dip i keramik med korkbund. Fra 735 kr., Frama.

Ure i støvede farver
© bobedre.dk

Ure i støvede farver Franske Inga Sempé er kendt for sit enkle, elegante og feminine udtryk. Hendes nye vægure i keramik er designet for Moustache og karakteriseret ved bløde, støvede nuancer og afdæmpede detaljer. H 26 cm, 2500 kr., Frama.

Fotoramme
© bobedre.dk

Fotoramme h 30 x b 23 cm, 340 kr., Goose Office.

Korkgulv
© bobedre.dk

Korkgulv med vedligeholdelsesfri overflade, med kliklås-system, fås i mange varianter, 60 x 40 cm, tykkelse 1,2 cm, cirka 400 kr. pr. m², Wicanders/Charles Gulve Engros.

Holder til opbevaring
© bobedre.dk

Holder til opbevaring af fx visitkort, h 9 x b 15 cm, 125 kr., Designdelicatessen.

Løber fremstillet i plast
© bobedre.dk

Løber fremstillet i plast fås i mange farver og design, 149 kr., Lifeline.

Magnetisk evighedskalender, Cupe
© bobedre.dk

Magnetisk evighedskalender, Cupe i rustfrit stål, l 11 x h 6 x d 4 cm, 339 kr., Birgit Ipsen.

Nyhedsbølge
© bobedre.dk

Nyhedsbølge Med The Newswave får du en funky magasinholder, der bugter sig op ad væggen. Den er designet af Morten Søndergaard og fremstillet i aluminium. Fås i en børstet udgave, i sort eller i hvid. 799 kr., XO Living.

Kuk-kuk
© bobedre.dk

Kuk-kuk Dobbelt kukur i lakeret træ i farverne sort, rød eller hvid. Uret er designet af Alberto Sala, det er batteridrevet og byder på sød fuglesang en gang i timen. En lysføler slår lyden fra, når solen er gået ned. H 35 x b 30 cm, 3854 kr., Thorsen.

Brændekurv, Box
© bobedre.dk

Brændekurv, Box i metal, h 50 x b 28 x l 52,5 cm, 1590 kr., Nicolaj.

Dørmåtte i gummiflet
© bobedre.dk

Dørmåtte i gummiflet l 70 x b 45 cm, 150 kr., Hortensia.

Juletræsfod, Turbin
© bobedre.dk

Juletræsfod, Turbin i pulverlakeret stål, fås også i hvid, grøn og grå, h 14,5 cm, diam. 48 cm, 1299 kr., SMD/Nicolaj.

Fleksibelt vægur, OJ
© bobedre.dk

Fleksibelt vægur, OJ med prikker i polyestyren, diam. 50 eller 80 cm, 559 kr., Nomon/Form4.

Den 28-årige norske designer Sirene Elise Wilhelmsen
© bobedre.dk

Den 28-årige norske designer Sirene Elise Wilhelmsen giver tiden ny form med Knitting Clock fra projektet Developing Time – Time Developing, der netop har udløst åretsTime to Design – New Talent Award. Med et filosofisk udgangspunkt angriber hun et fælles vilkår og søger at formgive et usynligt fænomen i livet. Projektet er et strikkeur, som måler og registrerer tiden tredimensionelt i garn. Projektet kan bedst beskrives som en kombination af en strikkemaskine og et kukur. Sirenelisewilhelmsen.com.

Brændekurv i rustfrit stål
© bobedre.dk

Brændekurv i rustfrit stål Kurven har stabile gummifødder. 40 x 45 x 30 cm, 1495 kr., Dubuy.dk.

Brændekurv i grøn filt
© bobedre.dk

Brændekurv i grøn filt designet af Torben Madsen og Casper Storm. Diam. 39 cm, 399 kr., Aduro.

Firewood Basket
© bobedre.dk

Firewood Basket i rød filt fra hay-sign. 40 x 40 x 35 cm, 1049 kr., Arshabitandi.dk

Loop
© bobedre.dk

Loop er en lille skulptur med plads til brænde. Håndtaget i formstærkt gummi og gummibakke, der opfanger bark og støv. 599 kr., Morsø.

Håndlavet kurv
© bobedre.dk

Håndlavet kurv i vidjepil, l 29 x b 19 x h 8 cm, 390 kr., Bog&Reol.

Skind, Reindeer Skin
© bobedre.dk

Skind, Reindeer Skin i 100% rensdyrskind fra Finland, Care & Fair-mærket, 1299 kr., Bolia.

Vægur i drivtømmer
© bobedre.dk

Vægur i drivtømmer 16 x 16 cm, 325 kr., Madam Stoltz.

Slipsebøjle til syv slips
© bobedre.dk

Slipsebøjle til syv slips i mat stål, l 27 x b 8 cm, 139 kr., Moods.dk.

Brændekurv med håndtag
© bobedre.dk

Brændekurv med håndtag Näsum, håndvævet i bananfibre, som kan genbruges, hver kurv er unik, designet af Wiebke Braasch, h 35 cm, diam. 37 cm, 129 kr., Ikea.

Ur, PaperPulpClock
© bobedre.dk

Ur, PaperPulpClock i presset genbrugspapir, der tørres i solen for at mindske energiforbruget, 23 x 35 cm, 135 kr., Hill Street.

Masterpiece
© bobedre.dk

Masterpiece designet af Verner Panton. Smuk, højglanspoleret bakke. 14,7 x 17,6 cm, 499 kr., Georg Jensen.

Den industrielle stil
© bobedre.dk

Den industrielle stil er kendetegnet ved det lidt rå, fabriksagtige og effektive udtryk. Et banegårdsur rammer tonen godt, og er ud over at være praktisk også et flot grafisk element i rummet – især, hvis du vælger et stort ét af slagsen. Arne Jacobsens vægur fra 1956 er en klassiker, AJ City Hall Clock 290, diam. 29 cm, 2195 kr., Rosendahl.

Dørstopper, Wedge Doorstop
© bobedre.dk

Dørstopper, Wedge Doorstop designet af Ed Carpenter, i massiv eg, fås også i grøn, armygrøn, cremefarvet og sort, 79 kr., Hay.

Indeksfigurer, Animal Index
© bobedre.dk

Indeksfigurer, Animal Index i sort polyesterfilt, fås som mange slags dyr, 190 kr. pr. stk., Nicolaj.

Bend Your Shelf
© bobedre.dk

Bend Your Shelf Perforerede metalplader, som du selv bøjer. Hylder i seks farver og tre størrelser. 30 x 29 x 50 cm til 199 kr., Hay.

Bobspil
© bobedre.dk

Bobspil designet af Nicholai Wiig Hansen. En ny og lækker udgave af den gode gamle klassiker, 3900 kr., Normann Copenhagen.

Formstærkt fad til frugt
© bobedre.dk

Formstærkt fad til frugt eller andet, Charisma er designet af japanske Hiromichi Konno, udført i rustfrit stål, lille 699 kr., stort 1199 kr., Stelton.

Krukker i keramik
© bobedre.dk

Krukker i keramik og glas på bakke i bambustræ, i alt 539 kr., ZikZak.

Lysestage og fad
© bobedre.dk

Lysestage og fad fra Omaggio-serien, designet af Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft fra Stilleben, lysestagen fås i tre størrelser og tre farvekombinationer til hhv. 149/199/249 kr., fadet: diam. 30 cm, 349 kr., Kähler.

Smykketræ, P:ip
© bobedre.dk

Smykketræ, P:ip fra Koziol, i plast, h 30 x l 24 x b 13 cm, 149 kr., Designdelicatessen.

Dørstopper, bogstøtte eller pyntegenstand
© bobedre.dk

Dørstopper, bogstøtte eller pyntegenstand Züny krage, fås i andre dyr og to str., mini: h 8 cm, 279 kr., stor: h 14,5 cm, 379 kr., Edo Copenhagen.

Islandsk lammeskind, Kattla
© bobedre.dk

Islandsk lammeskind, Kattla økologisk garvet, fås også i sort, 599 kr., Bolia.

Tapet, Family Tree
© bobedre.dk

Tapet, Family Tree let at sætte op, l 10,05 x b 0,53 m, 450 kr., Ferm Living.

Bogstøtte, James
© bobedre.dk

Bogstøtte, James designet af Black & Blum, i gummi og rustfrit stål, fås også i sort, rød, orange og lime, 19 x 21 x 5,5 cm, 239 kr., Designertorvet.dk.

Hylde, Wall Shelf
© bobedre.dk

Hylde, Wall Shelf i lakeret birkefinér, designet af Alvar Aalto i 1936, h 25 x l 90 x d 25 eller 36 cm, fra 2495 kr., Artek/Roomstore.

Måtte, Living Tree 022
© bobedre.dk

Måtte, Living Tree 022 designet af Jane Skriver, i bomuld, 60 x 85 cm, 650 kr, 75 x 120 cm, 950 kr., Skriver Collection.

Tapet, Tree Bomb
© bobedre.dk

Tapet, Tree Bomb easy up-tapet, l 10,05 x b 0,53 m, 450 kr., Ferm Living.

Fejekost og -blad
© bobedre.dk

Fejekost og -blad designet af Ole Jensen, i polypropylen-plast, træ og naturligt hår, fås også i sort, mørkegrå, lysegrå, grøn og pink, 170 kr., Normann Copenhagen.

Dørstopper, Wedge Doorstop
© bobedre.dk

Dørstopper, Wedge Doorstop designet af Ed Carpenter, i massiv eg, fås også i grøn, armygrøn, cremefarvet og sort, 79 kr., Hay.

Kridttavle
© bobedre.dk

Kridttavle designet af e-Types, fås også i grå med grøn viser, 45 x 45 cm, 299 kr., inkl. kridt og svamp, Design Letters.

Ur, Watch Me
© bobedre.dk

Ur, Watch Me i stål, designet af Rasmus Gottliebsen, diam. 28,5 cm, 300 kr., Normann Copenhagen.

Vægur i hvid plastic
© bobedre.dk

Vægur i hvid plastic diam. 35 cm, 399 kr., BoConcept.

Hylde, EKG
© bobedre.dk

Hylde, EKG i metal, designet af Karl Rüdiger, fås også i sort, hvid og rød, h 30 x b 80 x d 23 cm, 799 kr., Bolia.

Knapper, Button-Up
© bobedre.dk

Knapper, Button-Up fås nu beklædt med Paul Smith-stof, diam. 10 cm, Bent Hansen.

Kalender, Calendario Bilancia
© bobedre.dk

Kalender, Calendario Bilancia i en kombination af bøg, ahorn og valnød, der med fire tværgående træpinde fortæller dag, uge og måned, udført af Enzo Mari i 1954, 749 kr., Designdelicatessen.

Vægur, Woody
© bobedre.dk

Vægur, Woody i glas med tal i valnød, diam. 39 cm, 485 kr., Westminster Time.

Smukke trin
© bobedre.dk

Smukke trin Step fra Design House Stockholm er et godt bud på en af verdens smukkeste trappestige. Det funktionelle designobjekt er skabt af Karl Malmvall og fås i sort og rød. H 132 x b 45 cm, 2400 kr., Design House Stockholm.

Superægget
© bobedre.dk

Superægget blev første gang "lagt" i 1965, hos fabrikant Skjøde i Skjern. Superægget blev meget populært og blev en stor eksportartikel især til USA. Superægget produceres stadig i Danmark og har siden været et meget populært stykke legetøj for voksne, og hedder også populært "et Anti-Stress Æg".

Rumduft
© bobedre.dk

Rumduft Tessuto fra det italienske designhus Culti, har noter af White Musk, Cotton Flowers, Bergamot og Jasmin, 500 ml, bambuspinde medfølger, 499 kr., Ernst.

The Killing of the Piggy Bank
© bobedre.dk

The Killing of the Piggy Bank hvor hammeren i porcelæn er ligeså skrøbelig som som sparegrisen.

Spand, Crash
© bobedre.dk

Spand, Crash i pulverlakeret stål og med rebhank, h 43 cm, diam. 40 cm, 1799 kr., Living Flames.

Vægur i øko-godkendt hård plast
© bobedre.dk

Vægur i øko-godkendt hård plast h 3 cm, diam. 45 cm, 299 kr., Kosiol/Inkoncept.

Stige, Step
© bobedre.dk

Stige, Step h 132 x b 45 x d 5 cm, 2400 kr., Design House Stockholm/PK Design.

Akvarium, Fishhotel
© bobedre.dk

Akvarium, Fishhotel der kan stables, så hotel-effekt opnås, til rigtige fisk eller plastic, h 20 x b 19 x d 19 cm, 249 kr., Umbra/Zik Zak.

Barskabet
© bobedre.dk

Barskabet har fået lidt af en renæssance de seneste par år. Og det er da både eksklusivt og praktisk at have sine flasker og glas samlet ét sted nær spisebordet og stuemiljøet, så du nemt kan byde dine gæster et glas. Barmøblet Cubotto fra Arflex er en fin løsning til det lille barsortiment og er designet som en kompakt terning, der foldes ud. Praktisk med afsætningsplads på toppen – fås også i hvid. 15.830 kr., Trend Bazaar.

3-d-skakspil, Terrain Alterable
© bobedre.dk

3-d-skakspil, Terrain Alterable 64 separate træklodser i valnød og bøg i miks af højder/terræn samt håndlavede figurer i porcelæn, 40 x 40 cm, 2490 kr., Tonfisk/Designdelicatessen.

Ur i keramik og træ
© bobedre.dk

Ur i keramik og træ l 32 x h 15 cm, cirka 2550 kr., Tichelar.nl

Brændeopbevaring/stol, Flex
© bobedre.dk

Brændeopbevaring/stol, Flex i hærdet, pulverlakeret stål, l 50 x b 48 x h 70 cm, 3899 kr., Living Flames.

Udgeplan/multiorganiser
© bobedre.dk

Udgeplan/multiorganiser i forsølvet mdf, l 60 x h 40 x d 4 cm, 325,50 kr., Present Time.

Eksklusive gulvbrædder
© bobedre.dk

Eksklusive gulvbrædder Dinesen er allerede leverandør af nogle af de mest eksklusive gulvbrædder på markedet. Deres nyeste skabelse er HeartOak med bredder på op til en halv meter og længder op til 6 meter. Træet kommer fra egetræets midte. Fra 2500 kr. pr. m², Dinesen.

Pudebetræk, DeepSquare40
© bobedre.dk

Pudebetræk, DeepSquare40 i silke, 40 x 40 cm, 349 kr., Tine K Home.

Tapet, Egerton fra Cole & Son
© bobedre.dk

Tapet, Egerton fra Cole & Son 10 m, 52 cm, 843 kr., Tapet Café,

Ligge-sidde-yogamåtte
© bobedre.dk

Ligge-sidde-yogamåtte i pvc med præget mønster, l 183 x b 61 cm, 299 kr., Karmameju.

Tv-stativ, Jazz
© bobedre.dk

Tv-stativ, Jazz i lakeret massiv bøg, mdf og hvidpigmenteret eg, b 80 x d 58 x h 98/ maks. 135 cm, 5995 kr., CasaShop.

Mirror Table
© bobedre.dk

Mirror Table består af en ramme med et spejl, hvori et halvt bord bliver helt. Det skaber både en poetisk illusion og et praktisk møbel til entreen. Svenske Front står bag designet for Porro.

Tøjtræ på japansk
© bobedre.dk

Tøjtræ på japansk Den japanske designer Shin Azumi står bag Nara-serien for Fredericia Furniture. Den nye stumtjener er udformet som et træ med grene, hvorpå man kan hænge sit tøj. Frakke-træet er fremstillet af det overskudstræ fra møbelproduktionen, som ellers kasseres, hvorved affald udnyttes til at skabe et smukt og elegant møbel med minimalt spild. H 180 x d 32 x l 42 cm, fra 3942 kr., Fredericia Furniture.

Designpost
© bobedre.dk

Designpost Den nye postkasse Judo åbner for alvor muligheden for at sende en design-hilsen til postbudet. Judo er skabt af Seidenfaden Design Copenhagen. Postkassen er på vej i mange nye farver. 2000 kr., MEFA.

Panton relanceret
© bobedre.dk

Panton relanceret I 1971 designede Verner Panton denne farverige stumtjener i 6-millimeter-ståltråd. Nu har tyske Schönbuch relanceret vidunderet i farverne hvid, rød, gul og lyseblå. Diam. 59 x h 152 cm, pris 7490 kr., Loook

Sølvpotter
© bobedre.dk

Sølvpotter sæt med to stk., h 25 og h 20 cm, 400 kr., House Doctor.

Happy Nature
© bobedre.dk

Happy Nature hedder den nye tapetserie med det fine træmotiv, 429 kr. pr. rulle med 11,2 m, Flügger.

Tæppe/måtte, Leaf
© bobedre.dk

Tæppe/måtte, Leaf i 100 % polypropylen, fås også i sort og grå, b 95 x l 160 cm, 449 kr., sort 549 kr., Base212.

Greb, Flower
© bobedre.dk

Greb, Flower i keramik, designet af Anne Black, kan bruges som greb, knage og dekoration, fås i 11 farver og i str. s, m og l, 75-80-85 kr., Anne Black.

Tapet, Woodland
© bobedre.dk

Tapet, Woodland b 52 cm, l 10 m, 449 kr., Prestigious Textiles/Mandrup Poulsen Tapeter.

Siddemøbel og rumdeler i ét
© bobedre.dk

Siddemøbel og rumdeler i ét Antoinette er en nyhed fra svenske Blå Station. Det er et møbel, hvor man kan gemme sig lidt væk fra omgivelserne, og størrelsen gør den desuden brugbar som rumdeler. Designerne bag, Cate & Nelson, har skabt en let konstruktion. Pris endnu ikke fastsat. Niels Kilian.

Tapetet i Vibeke Dalsgaards
© bobedre.dk

Tapetet i Vibeke Dalsgaards nye havestue er meget farvemættet og ornamenteret. Det giver en dramatisk bund i rummet, og dette alternative tapet har samme effekt, ligesom det har et organisk udtryk med fugle, træer og blomster. Samtidig er det sart og sirligt og matcher salonstilen i havestuen. The Cranes, håndtrykt tapet af Florence Broadhurst, 2200 kr. pr. rulle, Tapet-Café.

Bobspil
© bobedre.dk

Bobspil designet af Nicholai Wiig Hansen, i kalmerfyr og sortbejset birkefinér, 3900 kr., Normann Copenhagen.

Møbler: Diamantini og Domeniconi
© bobedre.dk

Møbler: Diamantini og Domeniconi producerer de mest fantastiske vægure og viger ikke tilbage fra at afprøve nye materialer. Riccio-uret, der er designet af Carlo og Benedetta Tamborini, er pakket ind i en strikket overfrakke. Diamantinidomeniconi.it.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Stort gulv-ur
© bobedre.dk

Stort gulv-ur Oclock, designet af Anthony Duffeleer, diam. 120 cm, 43.900 kr., Van Esch/Arnesco.

Sparebøsse i keramik
© bobedre.dk

Sparebøsse i keramik designet af Birgitte Mørk, h 12 cm, diam. 12 cm, 350 kr., Stilleben.

Tæppefliser
© bobedre.dk

Tæppefliser med fiberlag i genbrugsnylon og brugte flydæk, kan lægges uden lim, 50 x 50 cm, fra 400 kr. pr. m², InterfaceFLOR.

Tæppe, Penio
© bobedre.dk

Tæppe, Penio i 100 % uld med bomulds-bagside, b 140 x l 200 cm, 2499 kr., BoConcept.

Håndlavet ur
© bobedre.dk

Håndlavet ur i lakeret wire, 32 x 32 cm, 1699 kr., Diamantini & Domeniconi/Excel.

Dyr på gulvet
© bobedre.dk

Dyr på gulvet Britiske Edward Barber og Jay Osgerby har kreeret en serie nye tæpper for The Rug Company. Tæpperne, der er håndknyttet i Nepal, er enkle med motiver af fisk, en slange, en sommerfugl samt en ugle (foto). 5185 kr. pr. m², The Rug Company.

Italienske Massimo Gardone
© bobedre.dk

Italienske Massimo Gardone har skabt Black Flowers-universet for Nodus Rugs. Nodus, der får sine tæpper produceret i Nepal, Tibet, Tyrkiet, Pakistan, Indien og Turkmenistan, har indledt et samarbejde med en stribe internationalt kendte designere. Mere info på nodusrug.it

Rosen er kærlighedens
© bobedre.dk

Rosen er kærlighedens ultimative blomst, og den har inspireret hollandske Zoubida Tulkens til det ultimative tapet, fremstillet af ægte rosenblade. Hun har samlet roser, plukket hvert et rosenblad og strøget det med et fladjern. Derefter er de enkelte blade limet op i individuelle mønstre. Zoubidatulkens.com.

Moden flytter ind
© bobedre.dk

Moden flytter ind De store modehuse har tunet sig ind på boligen og sætter deres umiskendelige signatur på både lamper, sofaer, tekstiler og tapeter. Du kan møde enkeltdesign og home-kollektioner fra fx Fendi, Diesel og Martin Margiela, gerne i samarbejde med veletablerede producenter fra møbelverdenen. Vivienne Westwood har designet en karakteristisk tapetkollektion for Cole & Son. Tapetet Tartan viser flere tendenser: tern, den støvede blå farve og så selvfølgelig, at det hele er fra hånden af en modeguru.

Støvet - men ikke kedeligt
© bobedre.dk

Støvet - men ikke kedeligt Farver og glæde er vendt tilbage til boligen, dog i støvede, elegante toner, der også holder på langt sigt. Tænk rosa, dueblå, lysegul eller mintgrøn som taget ud af 1950’ernes Hollywood-films optimistiske interiør. Kombiner gerne farverne tone i tone i en diskret og smuk harmoni, og brug dem i accessories og tekstiler. Et tæppe hygger, luner og kan samle en indretning, og det runde tæppe Dahlia giver med sit flotte print karakter og understreger flere af de kommende boligtendenser: farver, mønstre og hygge.

Tæppe, Ikea PS Stuga
© bobedre.dk

Tæppe, Ikea PS Stuga i 100 % uld, b 275 x l 275 cm, 1999 kr., Ikea.

Tæppe, Andrea
© bobedre.dk

Tæppe, Andrea håndvævet af lange uldfibre, 170 x 240 cm, 1799 kr., Ikea.

Tapet, Retro Leaves
© bobedre.dk

Tapet, Retro Leaves trykt på gammeldags limtryksmaskine, l 10 meter, 450 kr., Ferm Living.