Boligen til den design-bevidste kat

Er din kat mere design-bevidst end de fleste eller du blot træt af at se på kedelige katte-kurve? Så er disse smukke design-boliger til katte noget for jer to!

Meyou Paris

Meyou Paris er et design-firma specialiseret i at lave lækre løsninger til alle os med kat i hjemmet. Vi ønsker alle at have smukke hjem, bestående af lækre materialer af god kvalitet, men alligevel ligger mange af os inde med kedelige kattekurve, som står hengemt i et hjørne.

Kattekurven som design-element

Med disse små katte-boliger behøver man ikke længere gemme møblet væk i et hjørne. De fine designs kan indgå som en del af indretningen i hjemmet.

Lækre materialer og gennemtænkt design

Meyou katte-boligerne fås i flere udforminger og farver. Fælles for dem alle er, at designet er i højsædet, samt at materialerne er både grove og lækre.

Flere designs på tegnebrættet

Meyou har flere ideer til løsninger for vores venner med knurrehår. Der er nemlig både et klatretræ og en kattebakke på tegnebrættet. Det kræver blot at endnu flere støtter Meyou's indsamling på Kickstarter.

Meyou på Kickstarter

Kickstarter indsamlingen fungerer ved, at man forudbestiller de ting som man ønsker at købe. Når indsamlingen så når de højder der kræves vil de mange bestillinger blive ført ud i livet og først da vil pengene blive trukket.

Se mere til Meyou Paris

Du kan se mere til Meyou ved at besøge deres hjemmeside eller klikke forbi indsamlingen på Kickstarter.