Bo småt, men godt

En klassiker
© bobedre.dk

En klassiker i små hjem er sovesofaen, men heldigvis er der sket meget rent udseendemæssigt, så din seng kan sagtens være en smart designersofa, når du ikke skal sove. Her er det Clubber Sofa Bed fra Innovation Living, 5199 kr.

Der pibler små sideborde
© bobedre.dk

Der pibler små sideborde frem på markedet lige nu, og de pladsvenlige borde kan snildt bruges som både sofabord, sengebord og netop sidebord. Her er det Peace fra Bolia, designet af Charlotte Høncke, 2199 kr.

Helt enkle møbler
© bobedre.dk

Helt enkle møbler tager mindre plads rent visuelt end mere kompakte modeller. Og her læner Libri-reolen fra Swedese/Søren Møller sig oven i købet op ad væggen, så udtrykket bliver endnu mere rummeligt. Pris 5637 kr.

Tænk over
© bobedre.dk

Tænk over dine møblers udformning, hvis du ikke har så meget plads. Mini MILK-bordet her er fra Søren Rose Kjær/Holmris Office, og det optager minimal plads i et rum. Det læner sig op ad væggen, og fylder nærmest ikke mere end en hylde. Pris 6229 kr.

Opbevaring er et kodeord
© bobedre.dk

Opbevaring er et kodeord hvis et lille hjem skal fungere. Og kan opbevaringen så endda have mere end én funktion, så sparer du yderligere plads. Disse opbevaringskasser i bambus fra We:Do:Wood er superfunktionelle, da de – udover at gemme ting af vejen – også kan bruges som sofaborde eller sidde-møbler. De fås i fem størrelser, fra 1000 kr.

Gennemtænkte løsninger
© bobedre.dk

Gennemtænkte løsninger og smarte to i én-features er helt optimale i små lejligheder og hjem. Her har Small Rooms skabt en sjov feature, der er spejl og strygebræt i ét. Fås i flere modeller, designet af Nils Wodzak, fra 2920 kr.