BO BEDRE anbefaler | Anderledes stilfuldt

Nyheder i forskellige farver og materialer, som strækker sig fra nytænktende design til relancerede klassikere.

Kombi: Skænk med reol
© Living Divani

Grek box er ifølge producenten Living Divani en såkaldt opbevaringsenhed, hvilket vil sige en kombination af en reol og en skænk. Det flotte møbel er designet af det italienske design-par Gabriele og Oscar Buratti, så det både kan stå på gulvet og hænges op på væggen med medfølgende beslag. Fås i to størrelser, l 120 cm eller l 240 cm, fra 45.600 kr., Living Divani.

Så er serien fuldendt
© Verpan

Verpan lancerer nu Series 430 med en skammel, som har ligget i arkivet i en årrække. Verner Panton hadede stoleben, og mente, at de kun havde en berettigelse, hvis de var udført til perfektion. Det lykkedes med Series 430-skamlen, der er beklædt med Kvadrat-tekstiler designet af Raf Simons. 3145 kr., Verpan.

Prisvindende lounge
© Alias

Rollingframe 52, der er designet af den anerkendte italienske designer Alberto Meda, har netop vundet en Red Dot Award for bedste product design i 2017. Den er udført i aluminium med sæde i brandhæmmende PVC og kan både dreje og vippe. Fra 6990 kr., Alias.

Nono? Nej, det er gogo
© Menu

NoNo-table er designet af Note Design Studio sammen med Norm Architects. Og selv om man siger, at for mange kokke fordærver maden, er det ingenlunde tilfældet her. I aluminium, pulverlakeret stål og glas, fra 2999 kr., Menu.

En Wegner du måske ikke kender
© Getama

Getama relancerer nu Hans J. Wegners GE 240-kollektion, som ud over lænestolen på billedet består af en trepersoners-sofa og en puf. Begge er udført i egetræ med koldskumshynder, der har aftageligt betræk i Kvadrats Fjord-tekstil og knapper i læder. Puf 6100 kr., lænestol 14.400 kr. og sofa 27.300 kr., Getama.

En makron til stuen
© Lucie Kaas

Christian Troels vandt i 2014 BO BEDREs Design Awards for årets lampe. Det gjorde indtryk på folkene bag Lucie Kaas, som allerede samme aften tog kontakt. Resultatet kan man se her, og købe fra november: Macaroon-lampen, der fås som pendel og bordlampe. Den er udført i glas, keramik og messing og koster 1299 kr. for bordlampen eller 1399 kr. for pendlen, Lucie Kaas.

Klassisk nordisk i nyt look
© True North

Salon Stolen er designet og udviklet af grundlægger af firmaet True North sammen med designeren Asger Soelberg. De har skabt en stol med klare referencer til dansk møbeldesigns guldalder, men også med et twist, der gør den moderne. Fås i flere træsorter og med polstring i tekstil eller læder, fra 4495 kr., True North.

Populært bord – nu til væggen
© Mater

Det populære Bowl Table fås nu i en udgave til at hænge på væggen. Bowl Wall Edition er, som bordet, hånddrejet i bæredygtigt mangotræ på lokale indiske værksteder. Fås i tre størrelserog overflader, fra 1600 kr., Mater.