Barstol

Hee Bar
© bobedre.dk

Hee Bar Udgangspunktet for Hee-stolene var, at lave en stilren og enkel stol, der kunne passe ind mange steder – moderne, men ikke så tidstypisk, at den ikke var langtidsholdbar.

Klara
© bobedre.dk

Klara er en ny serie møbler, designet af Patricia Urquiola for italienske Moroso. Her kan man tydeligt se trådende til gamle væveteknikker, kombineret med et moderne udtryk.

Continuum
© bobedre.dk

Continuum Designet af Fabio Bortolani for La Palma. Barstol, der består af ét langt fladt, skulpturelt metalrør med sæde i træ eller læder.

Hyldest til industrielt design
© bobedre.dk

Hyldest til industrielt design Giro er navnet på denne nye barstol, designet af Fabio Bortolani for italienske La Palma. Sædet kan justeres i højden via et stort gevind, der giver high five til funktionalismen. Selve stellet i stål og sædet i træ giver helheden et elegant udtryk. H 70-80 cm, fra 2570 kr., Hultmann Interiør.

Med Heidi Stool
© bobedre.dk

Med Heidi Stool har Sebastisn Wrong kombineret det klassiske traktorsæde og tre træben, som er inspireret af en gammeldags malketaburet. Fra 3299 kr.

Arkitektonisk barstol
© bobedre.dk

Arkitektonisk barstol Lars Vejen er chef for designafdelingen hos den århusianske tegnestue SHL Architects. Han har netop lanceret denne minimalistiske barstol, LV7, som fås med top i kork, massiv eg, corian og massiv bambus. I kork 4238 kr., JensenPlus.

Moderne barstole fra Gubi
© bobedre.dk

Moderne barstole fra Gubi Gubi har doneret to barstole udført i egetræ. De høje stole har samme bløde formsprog som deres “far”, den originale Gubi Chair 1 fra 2003.

Barstol, Prop
© bobedre.dk

Barstol, Prop i pulverlakeret stål og kork, h 80 x b 38 x d 38 cm, 2375 kr., OX Design.

Leopard
© bobedre.dk

Leopard er navnet på denne barstol fra Naver Collection. Den er fremstillet i træ og rustfrit stål, og som tilbehør fås en løs sædehynde i sort læder. Designet af Henrik Lehm. Fra 5096 kr., Naver Collection.

Jamaica barstolen
© bobedre.dk

Jamaica barstolen Jamaica er let at løfte på samt flytte og er desuden lavet med en 360 graders drejning. Det ergonomiske sæde er velegnent til hyppig brug og belastning og dennes konturer og form er ikke kun behageligt, men også utrolig flot i overfladen, som afspejler en blanding af lys og skygge

Eight
© bobedre.dk

Eight Som samtalen flyder og timerne ubemærket, en sen middag bringer én over i morgenmaden. Eight fra Variér er ligeså fleksibel som du er, flytter med dig hele døgnet rundt.

Magis - Bombo Barstol i kobber
© bobedre.dk

Magis - Bombo Barstol i kobber Bombo stolen er højdejusterbar med en stærk og solid gaspatron. Stolens sæde er udformet således at man sidder godt tilbage og ikke glider forover. Sædet er let at rengøre med en opvredet klud og bliver pga. sin ru overflade ikke let ridset. Bombo barstolen fås i mange farver.

Mater barstol
© bobedre.dk

Mater barstol En høj taburet i den mørke farves nordamerikanske eg med et sort lædersæde.

7’eren af Arne Jacobsen
© bobedre.dk

7’eren af Arne Jacobsen Serie 7, designet af Arne Jacobsen, er den perfekte allround stol i Fritz Hansens kollektion. Let og stabelbar, med eller uden armlæn.Igennem årene er det blevet muligt at vælge mellem flere og flere farver til stolen. I dag fås stolen i 20 forskellige farver, seks forskellige træsorter og et valg mellem lasur og lak samt syv højglansfarver.

LEM Barstol - med læder
© bobedre.dk

LEM Barstol - med læder Når det gælder ægte møbel-kunst, kan man ikke komme uden om Shin Azumi's karismatiske LEM barstol. Kombinationen af et suverænt design, høj kvalitet, og japansk "attention to detail" har resulteret i en international klassiker - blandt andet har stolen været kåret som "product of the year".

Verner Panton's Tivoli barstol
© bobedre.dk

Verner Panton's Tivoli barstol Verner Pantons første stol. Stolen blev tegnet til en restaurant i Tivoli i København i 1955. Stolen, som blev kaldt Tivoli stolen, blev her brugt såvel ude som inde. Stolen har fået nyt flet og et stel i rustfrit stål. Stolen kan bruges indenfor ved mødebordet, spisebordet, i kantinen eller udenfor på terrassen eller i haven. Stellet er fremstillet i rustfrit sleben stål, sædet er fremstillet i stål med snoreflet i polyurethan.

Den prisbelønnede
© bobedre.dk

Den prisbelønnede amerikanskfødte designer Todd Bracher, der er uddannet fra Danmarks Designskole i 2000, står bag Alodia-stolen fra italienske Cappellini. Udført i metalrør med laserskåret sæde. Cappellini.

Magis har udvidet
© bobedre.dk

Magis har udvidet Steelwood-kollektionen med en barstol. Det er Bouroullec-brødrene, der er ansvarlige for det flotte design og mikset af træ og metal. Magisdesign.com.

Arkitekt bag taburet
© bobedre.dk

Arkitekt bag taburet Barstolen er det nyeste medlem af den såkaldte BlackBox-collection fra JENSENplus. Serien er skabt af designchef Lars Vejen fra Schmidt Hammer Lassen Design. Denne stol fås i krom med sæde i læder eller massiv kork. H 80 x d 30 x b 30 cm, fra 3950 kr., JENSENplus.

Enkel barstol
© bobedre.dk

Enkel barstol i røget egetræ med polstret sæde i sort læder, h 74 cm, 3800 kr., Københavns Møbelsnedkeri.

360 grader
© bobedre.dk

360 grader Stolen er en del af serien 360° designet af Konstantin Grcic for italienske Magis. Sædet i polypro-pylen bæres af et stålrør, der kan justeres i højden samt en fodstøtte i aluminium. 4190 kr., AllyGroup.

Barstol med returspind
© bobedre.dk

Barstol med returspind Olav Eldøy designede barstolen Eight for norske Variér i 2008. Den er siden blevet en stor salgsucces, og nu er den kommet i en ny og forbedret udgave, hvor den har fået en returfunktion udviklet af Variér. Inde i foden sidder en fjeder, der sørger for, at stolen altid vender tilbage til den indstillede højde og position efter brug. Det betyder, at indretninger, hvor der står flere barstole, altid vil fremstå harmoniske. Stol med returfunktion 7490 kr., Variér.

Maskulin og feminin barstol
© bobedre.dk

Maskulin og feminin barstol Barstolen Nine fra tyske ClassiCon deler sin identitet ligeligt mellem feminine og maskuline dyder. De runde kvindelige former kombineres med den skarpe maskuline fodstøtte. Stolen er håndlavet i tauari-træ og designet af brasilianske Sergio Rodrigues tilbage i år 2000. B 42 x d 40 x h 75 cm, 11.940 kr., 3 Falke Møbler.

Barstol, A3 Stool
© bobedre.dk

Barstol, A3 Stool med sæde i læder og stel i pulverlakeret stål, h 78 x b 42 x d 27,7 cm, 4662 kr., Gubi.

Barstol med sæde i læder
© bobedre.dk

Barstol med sæde i læder og forkromet stel. Stol tegnet af Piet Hein i 1968, h 80 cm, diam. 35 cm, 12.500 kr., Klassik.

Wave
© bobedre.dk

Wave Stol designet af Malene Kløve i massiv eg, h 70 x b 36 x d 36 cm, 3600 kr., DesignMaid.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Hee Bar
© bobedre.dk

Hee Bar Udgangspunktet for Hee-stolene var, at lave en stilren og enkel stol, der kunne passe ind mange steder – moderne, men ikke så tidstypisk, at den ikke var langtidsholdbar.

Barstol, Clown
© bobedre.dk

Barstol, Clown Stol i vintagestof og med sjov detalje i stellet, h 74 cm, 2200 kr., Design By Us/Rambow.

Papirbogstav
© bobedre.dk

Papirbogstav A3-barstolen fra Gubi er skabt af arkitekt og designer Paul Leroy. Benene danner bogstavet A, og sædet har samme mål som et stykke A3-papir. Fås i læder eller stof og stel i pulverlakeret eller forkromet stål. H. 81 cm. Fra 3522 kr., Gubi.

Højstol
© bobedre.dk

Højstol Barstolen Kyoto er orientalsk design med rene linjer. Den fås i to højder, og sæde, ben og fodstøtte er udført i forkromet stål. Det buede sæde har en behagelig pasform og giver god komfort. Fås også med polstring i sort eller hvid polyurethan. Stol skabt af G. Bernal. Priser fra 3800 kr., Conceptlight.

Hårdfør stol
© bobedre.dk

Hårdfør stol Maia-barstolen fra Kettal er designet af Patricia Urquiola. Stel af aluminium. Sæde i flettede syntetiske fibre, der danner blomstermønstre. Kan tåle udendørs brug. 5885 kr., Lysberg, Hansen & Therp.

Barstol, High Stool
© bobedre.dk

Barstol, High Stool Stol i mørkbejdset egetræ fra FSC-certificeret leverandør. 5000 kr., Mater/Base 212.

Barstol
© bobedre.dk

Barstol Stol, Tommy, med hæve-sænke-sæde, fås i seks farver, designet af Italo Pertichini. H 60-85 cm, b 40 cm, 2650 kr., Intermezzo.

Barstol
© bobedre.dk

Barstol i højglans med stel i satinforkromet stål, Tiffany. H 75 x b 52 x d 58 cm, 2290 kr., R.O.O.M.

Stool One
© bobedre.dk

Stool One Stool One er designet af Konstantin Grcic, fås i hvid, sort, rød og krom, kan også bruges udendørs, 2350 kr., Excel.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Barstol
© bobedre.dk

Barstol Stol med sæde i akryl og stel i krom, Paris. H 78 x b 47 cm, 1995 kr., Bolia.

Barstol
© bobedre.dk

Barstol stol i højformat, udført i galvaniseret stål og teaktræ. H 99 cm, 999 kr. Idemøbler.

Verner Panton barstole
© bobedre.dk

Verner Panton barstole Barstolene er designet i 1971.