All in på lys læder

Som et af få materialer bliver læder kun lækrere, blødere og flottere patineret, som tiden sætter sine spor. Vi er faldet for disse skønne design i smukke lyse nuancer.

Afteroom Bench fra Menu

Minimalistisk skønhed designet af Afteroom. Bænken er inspireret af skandinavisk design med tanke på at reducere materialer til et minimum.

Pris fra DKK 7.995,- hos Designdelicatessen.

Next Rest Chair fra OX Denmarq

Next Rest Chair fra OX Denmarq er produceret af 3 mm tykt argentinsk okselæder af høj kvalitet, der patineres og bliver smukkere og blødere, jo mere du bruger den.

Pris fra DKK 8.125,- hos Designdelicatessen.

Maggiz fra Ox Denmarq

Lækker opbevaringsmulighed til dine magasiner og aviser, produceret i læder af høj kvalitet. Magasinholderen fås i forskellige læderfarver og stel.

Pris fra DKK 2.895,- hos Designdelicatessen.

Outline sofa fra Muuto

Muuto's Outline-sofa fås i et væld af tekstiler og lædertyper - og vi er temmelig vilde med denne model i Cognac silk, yum! Den skønne flydersofa er designet af Anderssen & Voll med et elegant, let og tidløst udtryk.

Pris fra DKK 39.900,- hos Designdelicatessen.

Elephant Chair fra NORR11

Høj komfort og kvalitet i et enkelt skandinavisk design. Elephant er designet som en moderne loungestol med inspiration fra 50'ernes polstrede lænestole som et funktionelt stykke kunst til stuen.

Pris fra DKK 11.199,- hos Designdelicatessen.

Nomad Chair fra We do Wood

We Do Wood skaber møbler med respekt for miljøet, men uden at gå på kompromis med æstetikken. Nomad Chair er udført i bambus, som gror uden pesticider, kunstgødning eller herbicider. Den er inspireret af Kaare Klints Safari-stol og udført i et tidløst design med flotte detaljer.

Pris fra DKK 6.570,- hos Designdelicatessen.

Ox Stool fra OX Denmarq

Denne lækre skammel fra OX Denmarq er skabt i argentisk okselæder, og naturmaterialet gør med sine variationer hver enkelt skammel unik.

Pris fra DKK 2.875,- hos Designdelicatessen.

Adnet circulaires spejl fra Gubi

Lækkert læderspejl fra Gubi, tegnet af den franske designer Jacques Adnet. Spejlet emmer af luksus, og med dets rå og iøjnefaldende detaljer står det i god kontrast til hvide, skandinaviske indretninger. Vælg mellem flere størrelser.

Pris fra DKK 4.595,- (Ø 45 cm) hos Designdelicatessen.

Adnet rectangulaires spejl fra Gubi

Den franske designer Jacques Adnet står også bag dette rektangulære spejl med kontrastfuld ramme skabt i læder med rå messingdetaljer. Også her er der flere størrelser at vælge mellem.

Pris fra DKK 14.995,- (str. L) hos Designdelicatessen.