7 smukke skænke til dit hjem

Skænken er ikke, som tidligere, forbeholdt spisestue-møblementet. Møblet kan i dag anvendes til alle typer opbevaring; på badeværelset, som tv-møbel eller til opbevaring af børnenes legetøj. Vi guider dig her til 7 flotte skænke, du bør overveje til dit hjem.

Smuk opbevaringsmøbel til stuen

Flot skænk i hvid med sorte kanter, greb og ben. Skænken har to skabslåger, fire skuffer og to hylder i midten, hvor der er mulighed for kabeludtræk.
Skænken kan placeres i alle rum, men vil specielt pynte fint i stuen, da den ville kunne bruges som musik- eller tv-møbel. Placer gerne en flot vase eller en smuk skål på skænkens overflade.

Skænk fra Vida. 5.799 kr. v/ Uno Living

© Buehojgård

Skænk i varme træsorter

Skovby skænken består af fire låger og to skuffer. Skænken er en del af Skovbys nye 900 serie, der gør brug af aluminiumslister på kanterne af skænken.
Da møblet ikke er placeret på ben, kan det nemt komme til at se tungt ud. Gå efter at placere skænken i et stort rum, så den ser lettere ud.

942 skænken findes i flere forskellige træsorter. 10.999 kr. v/ Buehojgård

Dominerende, men elegant skænk

Elegant sort skænk designet af OOOJA. Skænken består af to skydelåger samt tre skuffer. Skænken er placeret på enkelte sorte stålben, der gør den let at se på. Ved at placere skænken i en helt hvidt rum, kommer den til at være mere dominerende i rummet end, hvis du sætter skænken i et rum med flere mørke farver.

Du har mulighed for at designe din helt egen skænk. 13.299 kr. v/ Bolia

Cool skænk med retro vibes

Let og enkel skænk fra Dann, med stel i egetræ og skydedøre i en hvid farve, samt simple ben i sort metal. Skænken har et åbent opbevaringsrum i den ene side, hvor du har mulighed for at udstille dine bøger eller dit yndlingsnips. Skænken har også to skydedøre med plads til opbevaring, der skal gemmes af vejen. Med sit simple retro-look, vil skænken være særligt skøn på et børneværelse, i en entré eller i stuen.

Skænken er udført i komposittræ og er designet af Rodolphe Castellani. 3.749 kr. v/ Uno Living

Skøn skænk uden låger

Soon skænken er som et åbent rum, hvor man selv har mulighed for designe den indvendige opdeling. Du kan derfor selv bestemme antallet, størrelsen samt placeringen af hylderne i skænken.
Brug skænken i stuen, til at udstille dine personlige ting på, eller placer nogle fine opbevaringskasser på hylderne.

Skænken bliver udført i eg og valnød. 5.999 kr. v/ Bolia

Stilrent opbevaringsmøbel

Funktionel og elegant opbevaringsmøbel fra Andersen Furniture. Opbevaringsmøblet indeholder elementer fra det klassiske chatol, men har også en snert af skænk i sig.
Med både skuffer og skydedøre, har møblet både plads til mapper eller bøger, samt papirer og andre personlige ting i skufferne. Møblet er derfor særligt velegnet som kontormøbel, da det både er funktionel og elegant.

Møblet findes med korpus i eg, valnød eller sort: Fronten fås desuden i to forskellige varianter. 19.950 kr. v/ Andersen Furniture

Mørkebrun skænk i mangotræ

Danske Nordal har udført en stor og rummelig skænk i mangotræ med tre låger. Skænken er håndlavet og står på fire flotte metalben. Skænken er god til opbevaring af service, og kan derfor fint stå i din stue eller spisestue, så dit service er tæt på middagsbordet.

Nordal skænk i mango-træ. 8.499 kr. v/ Interiørbutikken