7 inspirerende Instagrammere du skal kende

Instagram er et oplagt sted at finde inspiration til hjemmet. Uanset om du er i gang med den helt store renovation eller blot vil give indretningen et lille løft, så er der inspiration at hente.

Rockpaperdresses

Cathrine står bag den altid farverige og sprudlende Instagram profil, hvor hun flittigt deler ud af sin stil - både i forhold til interiør og mode. Cathrine og hendes mand Adam har en dejlig oase af et hus, der emmer af ro på trods af, at de bor i hjertet af København.

Sneglehytten

Cecilie og Michael forelskede sig i et ældre hus i Hornbæk, der med rådent bindingsværk og et 70'er-helvede af et badeværelse viste sig at være et større projekt, end parret havde regnet med.

Our new home

Anthony og Caroline tager os med gennem en stilfuld renovation af et ældre lægehus i Nordsjælland. Parret er ægte Instagram-veteraner, da de til dagligt deler ud af stort og småt fra deres hverdag med deres to børn, Molly og Elliot.

Idéstrup

Med sin forkærlighed for danske designklassikere, kunst med skæve vinkler og lækre materialer står Ida Thestrups hjem snorlige. Dog er der tilføjet en god portion personlighed, da Ida elsker, at man kan se, at det netop er hende, der bor der.

Sonoma Seven

Mille Emilie, der er kvinden bag Sonoma Seven, beskriver sin stil som en blanding af råt, maskulint og minimalistisk. I øjeblikket har hun travlt med den helt store renovering af sin families kommende hjem i Dragør, hvor hun tager sine følgere med hvert skridt af vejen.

Handcrafted Cph

Professionelt står Anders Forup bag smykkemærket Handcrafted Cph, men hans indretning er bestemt ligeså imponerende. Her er der et solidt miks af vintage og moderne med danske designklassikere og detaljer i træ.

Nina Bruun

Hos Nina Bruuns smukke lejlighed på Nørrebro er der absolut fokus på detaljerne og kærlighed til farve med spræld og tidsløst design. Nina har også et øje for trendspotting, så du kan med fordel følge med hos hende, hvis du vil være på forkant med de nyeste interiørtrends.