12 fantastiske møbler der kan udstille alle dine favorit-items

Skab små stilleben af dine favorit-items på hylder, reoler og i vitrineskabe.

sofabord Hübsch glasplade opbevaring
© Hübsch

Hübsch har skabet et stilfuldt sofabord, hvor der er plads til at opbevare og udstille dine smukke genstande under glaslågerne.

Sofabord i egetræ, Hübsch.

svævende sort hylde træ MENU
© MENU

Denne elegante svævehylde er designet af norske Gridy for MENU. Ideen til designet er hentet fra de poresvampe, der gror ud af et træ. Hav den hængende ved siden af sengen som et natbord eller fremvis dine yndlingsting i stuen.

Gridy Fungi hylde, MENU.

hylder i massivt egetræ Woud
© Woud

Disse elegante hylder fra Woud skaber en optisk illusion, da de synes at hænge af en tynd tråd. De kommer i en kasse med to hylder, men det er muligt at tilføje ekstra hylder som på billedet, hvor der ses fire.

Stedge shelf, Woud.

glasskab fra House Doctor zink industrielt
© House Doctor

Et lille skab med glassider, der giver indretningen et industrielt look. Lad skabet stå på dit bord eller kommode, hvori dine smykker eller parfumer kan udstilles.

Kabinet Zink, 1.500 kr., House Doctor. Kan købes hos Luxo Living.

hylde fra Bolia røget glasplade træ
© Bolia

Denne hylde fra Bolia i smuk røget glas udtrykker enkelhed og elegance. Skab en installation på væggen ved at kombinere flere hylder i forskellige former eller lad den hænge alene, hvor den pynter dit hjem med eller uden pyntegenstande.

Pato hylde side, 1.349 kr., Bolia.

GUBI reol hylde grafisk element i indretningen
© GUBI

Indret stuen med disse hylder fra GUBI, som tilfører et grafisk element til indretningen. Da de kommer i mange forskellige farver og kan kombineres på et utal af måder, har du mulighed for at give hjemmet et personligt præg.

Dédal Shelf, ca. 2.158 kr., GUBI.

elegant magasinholder i træ Andersen Furniture
© Andersen Furniture

Lad dine magasiner indgå som en del af indretningen ved at udstille dem i en enkel og stilren magasinholder.

A-Magazine Gallery 2, Andersen Furniture.

Ønsker du inspiration til andre måder, hvorpå du kan opbevare dine gamle magasiner? Så læs mere her.

magnet hylde fra By Wirth træ bogreol knivholder køkkenet
© By Wirth

Denne funktionelle hylde fungerer både som en knivholder og som boghylde i køkkenet. Den er ligeledes smuk i entréen, hvor den holder styr på dine nøgler, breve og lignende. Med sit tidløse design passer den ind i alle hjem.

Magnet Shelf, By Wirth.

Kristina Dam Studio sofabord spejl og marmor
© Kristina Dam Studio

Spejlbordet med den sorte marmor plade fra Kristina Dam Studio vil utvivlsomt tage opmærksomheden i stuen. Med reference til et udstillingspodie, er det oplagt at skabe et stilleben, der i forening med bordet danner et skulpturelt element i hjemmet.

Mirror Table, 5.000 kr., Kristina Dam Studio.

Nordal vitrineskab i jern råt og industrielt look
© Nordal

Vitrineskabet er et musthave, hvis du ønsker et dekorativt og funktionelt møbel på en og samme tid. Her kan du opbevare dine vigtige ting, der gerne må få lidt opmærksomhed også.

Vitrineskab i jern, 7.495 kr., Nordal.

Læs også: 8 flotte vitrineskabe.

WOM to-i-en hylde indbygget bøjlestang entre
© WON

Opgrader soveværelset eller entréen med denne to-i-en hylde. Med den integreret bøjlestang kan du have jakken hængende, mens du kan holde styr på nøgler og pung eller have dine billeder stående til skue på hylden.

Tip Toe Rack, pris fra 895 kr., WON. Kan købes hos Rosborg Møbler.

Verner Panton Wire Cube Montana reol hylde metal
© Montana

Med sit tidløse design vil Verner Pantons Wire Cube pynte i ethvert rum. Det multifunktionelle møbel kan bruges som et sofabord, magasinholder, bogreol eller rumdeler. Mulighederne er mange, og netop derfor er du sikker på, du ikke bliver træt af møblet lige foreløbig.

Panton Wire, 1.112 kr., Montana.