10 sofaborde, sideborde og coffee tables, som du vil dø før

Topdesignede sofaborde i sarte nuancer og lækkert materiale.

BoConcept's Fusion-bord
Det nye Fusion-bord, som Nendo har skabt for BoConcept, er rigt på stil og funktion. De hvide molekyleformede bordplader giver et flot skulpturelt look. Det viste koster 1295 kr., BoConcept.

Sofaborde - bakkeborde - sideborde
Langt sofabord - AK2580-bord
AK2580 har med sine spidse, skråtstillede ben referencer til 50’ernes møbelkunst. Nissen & Geh har designet bordet, der fås i mange varianter og højder. Fra 6100 kr. for den viste model i massiv eg, Naver.

Coffee table - Around
Around-bordet, designet af Thomas Bentzen lanceres nu i farverne antracit, støvet grøn og mørkegrå. Bordet fungerer godt alene, men er flot i grupper, hvor størrelser og farver blandes. Lille bord 2350 kr. Stort bord 3750 kr., Muuto.

Eliptical table - eliptisk sofabord
Elliptical Table er tegnet af Charles & Ray Eames i 1959. Bordet fik hurtigt kælenavnet surf table. 14.474 kr., Paustian.

Hoof-bord
Rustik enkelhed fra &tradition. Hoof-bordet er designet af Samuel Wilkinson, og det fås i flere formater i massiv eg med forskellig overfladebehandling, for eksempel grå olie. 2695 kr., Designdelicatessen.

Bakkebord - Flip Around bord
Inspirationen til Flip Around er hentet i Frankrigs industrielle stole kombineret med klassisk danske snedkertradition. Det er Norm Architects, der står bag designet. 1699 kr., Menu.

Baobab - sofabord fra Moustache
Imødekommende og buttede former er kendetegnende for designeren Ionna Vautrin, der har tegnet Baobab-bordet for franske Moustache. Fås i flere farver og str. Fra 5700 kr., Designdelicatessen.

Sofabordsserien Woody
Dejlige bløde farver; Woody-sofa- bordet har bordplader i forskellige nougat/ lattefarvede nuancer: Fås i tre størrelser til 2199/1599/ 1399 kr., Ilva. Se stort galleri med flere indskudsbord på BO BEDRE.

Bønnebordet Lalinde
De fine Lalinde-borde fra franske Sentou fås i flere farver, højder og former og kan anvendes enkeltvis eller i grupper. Fra 3299 kr., Designdelicatessen.

Strawberry AK 2560 bord
Uanset om man tænker hjerter eller jordbær, så har Nissen & Gehl med Strawberry AK 2560 skabt en smuk bordserie i valnød for Naver Collection. 12.062 kr., Naver.