Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

10 sofaborde, sideborde og coffee tables, som du vil dø før

Topdesignede sofaborde i sarte nuancer og lækkert materiale.

BoConcept's Fusion-bord
Det nye Fusion-bord, som Nendo har skabt for BoConcept, er rigt på stil og funktion. De hvide molekyleformede bordplader giver et flot skulpturelt look. Det viste koster 1295 kr., BoConcept.

Sofaborde - bakkeborde - sideborde
Langt sofabord - AK2580-bord
AK2580 har med sine spidse, skråtstillede ben referencer til 50’ernes møbelkunst. Nissen & Geh har designet bordet, der fås i mange varianter og højder. Fra 6100 kr. for den viste model i massiv eg, Naver.

Coffee table - Around
Around-bordet, designet af Thomas Bentzen lanceres nu i farverne antracit, støvet grøn og mørkegrå. Bordet fungerer godt alene, men er flot i grupper, hvor størrelser og farver blandes. Lille bord 2350 kr. Stort bord 3750 kr., Muuto.

Eliptical table - eliptisk sofabord
Elliptical Table er tegnet af Charles & Ray Eames i 1959. Bordet fik hurtigt kælenavnet surf table. 14.474 kr., Paustian.

Hoof-bord
Rustik enkelhed fra &tradition. Hoof-bordet er designet af Samuel Wilkinson, og det fås i flere formater i massiv eg med forskellig overfladebehandling, for eksempel grå olie. 2695 kr., Designdelicatessen.

Bakkebord - Flip Around bord
Inspirationen til Flip Around er hentet i Frankrigs industrielle stole kombineret med klassisk danske snedkertradition. Det er Norm Architects, der står bag designet. 1699 kr., Menu.

Baobab - sofabord fra Moustache
Imødekommende og buttede former er kendetegnende for designeren Ionna Vautrin, der har tegnet Baobab-bordet for franske Moustache. Fås i flere farver og str. Fra 5700 kr., Designdelicatessen.

Sofabordsserien Woody
Dejlige bløde farver; Woody-sofa- bordet har bordplader i forskellige nougat/ lattefarvede nuancer: Fås i tre størrelser til 2199/1599/ 1399 kr., Ilva. Se stort galleri med flere indskudsbord på BO BEDRE.

Bønnebordet Lalinde
De fine Lalinde-borde fra franske Sentou fås i flere farver, højder og former og kan anvendes enkeltvis eller i grupper. Fra 3299 kr., Designdelicatessen.

Strawberry AK 2560 bord
Uanset om man tænker hjerter eller jordbær, så har Nissen & Gehl med Strawberry AK 2560 skabt en smuk bordserie i valnød for Naver Collection. 12.062 kr., Naver.

Relaterede Artikler