Indretningsekspert: Sådan kan familien få en velindrettet førstesal

Indretningseksperten Lone Barslund giver sit bud på, hvordan familien kan indrette deres førstesal, så de slipper for de mange gennemgangsrum.

Tegning af førstesalen før indretningsekspertens forslag
© Lone Barslund

Kære familie

De to værelser ud mod gavlen har en rigtig fin størrelse, mens det store soveværelse er kæmpestort. Det kan sagtens blive ved med at være jeres rummelige masterbedroom, selvom I tager en bid af det, så I kan få direkte adgang til de to værelser.

Det ene værelse kan I komme direkte til via den eksisterende dør fra det tidligere køkken, mens det andet værelse skal have en lille ny vinklet væg og dør for enden af den nye gang.

Udnyt pladsen med en række nye skabe, der vender ud mod det nye fælles areal, mens der også bliver plads til garderobeskabe på soveværelsessiden.

Det lille fælles repos kan bruges til mange ting: ekstra legeareal eller måske jeres hjemmearbejdsplads. Badeværelset har jeg udvidet, så det får endnu et ovenlys med, så der bliver plads til en god, rummelig bruseniche og bedre plads til en større vask. Vil I hellere have et badekar fremfor brusenichen, er der også plads til det.

Når I beregner placeringen af de nye vægge, så husk, at der skal være 130 cm. bredde på gangene. Det er en vældig fornuftig minimumsbredde, der sikrer transport af møbler m.m., men også hurtig exit, hvis nogen bliver syge eller andet, der skal gå tjept.

God ombygning og tillykke med jeres nye hus.

Lone

Tegning af indretningsekspertens forslag til førstesalen
© Lone Barslund