IKEAs efterårsnyheder hylder de skandinaviske rødder

Her får du et smugkig i IKEAs efterårsnyheder.

© IKEA

Skandinavisk minimalisme

Sommeren er ved at være ved vejs ende og IKEA kommer derfor med deres nyheder inspireret af et roligt univers, som passer godt til efterårssæsonen.

IKEAs efterårsnyheder kombinerer skandinavisk minimalisme med en rolig palette af farver. Man kan se frem til et miks af tekstiler i klassiske, skandinaviske mønstre og prints samt afdæmpede farver som beige, hvid, blå og rødlige nuancer.

– Man kan virkelig fornemme den skandinaviske designarv i sæsonens nyheder, siger Sofie Kragh Ingvorsen, PR Leader hos IKEA Danmark.

© IKEA

Bæredygtigt fokus

Udover kombinationen af det skandinaviske og rolige, kan man glæde sig over kollektionens helt særlige fokus på bæredygtige materialer.

Bæredygtige materialer harmonerer særligt godt med de afdæmpede farver og ikke mindst de skandinaviske rødder, der netop er særligt i disse efterårsnyheder.

Der er blandt andet tale om genanvendte PET-flasker, en skrivebordsstol i træplastkomposit og bomuldstekstiler der er 100% ansvarligt produceret. Denne bæredygtige tilgang samt ansvar er desuden noget, som man kan forvente at se meget mere af hos IKEA i fremtiden.

Efterårsnyhederne er tilgængelige i IKEAs butikker fra 10. oktober og omfatter alt fra nye køkkenfronter til børneværelsesinteriør.

© IKEA
© IKEA
© IKEA