Bambusmøbler
© Tine K Home

Hop med på sommerens populære trend: 5 bambusmøbler

Bambusmøbler er uden tvivl det nye sort inden for havemøbler og interiør. Lad dig blive inspireret af vores udvalgte favoritter.

Solseng
© Trine K Home

Dobbelt solseng i bambus

Bambus kan bidrage til et hyggeligt og eksotisk look – ude såvel som inde. Placér den skønne solseng på dit yndlingsspot til et velfortjent hvil eller en god bog.

Dobbelt solseng i bambus, 12.000 kr., Trine K Home

Bambusmøbler
© Tine K Home

Bambus-sofa

Denne bambus lounge sofa er håndlavet og tapped uden brug af skruer og søm. Derfor er der ikke to, som er ens. Bambus-sofaen kan benyttes både i haven eller som daybed i boligen.

Bambus sofa, 11.500 kr., Trine K Home

Bambus dækkeservietter
© HAY

Bambus-dækkeservietter

Disse fine dækkeservietter fra HAY er håndlavet af ekstra fine bambuspinde. De er derfor den perfekte tilføjelse, hvis man ønsker lidt rustikt elegance til havebordet udenfor.

Bambus dækkeservietter, 199,00 kr., HAY

Loungestol i bambus
© Sika-Design

Loungestol i bambus

Inviter naturen ind i indretningen på en helt unik og anderledes måde med denne enestående bambus loungestol. Stolen er en eksklusiv og elegant lænestol, der er designet af Arne Jacobsen i 1936.

Charlottenborg Lænestol, 9,455 kr., Sika-Design

Elskovsrede
© Sika-design
Elskovsrede
© Sika-design

Loungestol i åbent flet

Loungestolen har med den fine åbne flet og buede ryg et meget omfavnende og afslappet udtryk. Stolen er designet med inspiration fra de daværende, populære elskovsreder, men passer både til det almindelige hjem, udestuen, sommerhuset eller andre udendørs loungeområder.

Olympia Nest Exterior, 14,815 kr., Sika-design

LÆS OGSÅ