Her er design-kommoden, du gerne vil have stående fremme

Se Naver Collections bud på et opbevaringsmøbel, som både er praktisk og smukt.

Det er ikke altid let at finde møbler, som både er praktiske til opbevaring og smukke nok til at vise frem i hjemmet.

For Naver Collection er det netop formålet at lave møbler, som gennem både funktionalitet og design passer i et moderne hjem. Derfor har de skabt kommodeserien AK 2400, som både kan bruges som et oplagt møbel til opbevaring og orden, men også ses som et smukt håndværk, du gerne vil vise frem i stuen eller soveværelset.

Du kan se billeder fra hele kommodeserien nederst i artiklen.

Find en kommode til hvert rum og (for)mål

Naver Collection har lavet en serie af kommoder i samme design, så det er muligt at finde den størrelse og det materiale, du har brug for. Det er for eksempel muligt at få en AK-kommode som sengebord i soveværelset eller en kommode, som kan placeres i stuen og pynte, samtidig med du gemmer store og små ting af vejen.

Kommoderne fås i fire forskellige mål, og du kan vælge mellem træsorterne eg, ask og valnød i valgfri overfladebehandling.

Skab orden med detaljeorienteret håndværk

I serien af kommoder er der skabt sans for detaljen med buede kanter og en afrundet form for at gøre møblet visuelt flot fra alle sider. Derudover har kommoden høje ben for at danne et let og elegant udtryk, hvilket er typisk for flere af Naver Collections møbler.

Kommoden er udstyret med massive træskuffer, der er sinket med flotte svalehaler, hvilket kendetegner, at håndværket kan holde i mange generationer.

Model: AK 2430
Mål: 80 x 37 x 89 cm

© Aksel Kjersgaard

Model: AK 2430
Mål: 80 x 37 x 89 cm

© Aksel Kjersgaard

Detaljer: Hvid Corian top og Corian indlagt i trægreb.

© Aksel Kjersgaard
Aksel Kjersgaard

Model: AK 2410
Mål: 45 x 37 x 65 cm

© Aksel Kjersgaard

Model: AK 2410
Mål: 45 x 37 x 65 cm

© Aksel Kjersgaard

Designernavne bag serien

Designduoen Nissen & Gehl MDD., som står bag kommodeserien, har gennem årene udviklet og designet størstedelen af produkterne til Naver Collection. Deres formål har altid været at forny dansk design.

Du kan se og læse mere om kommoderne lige her.