Her er 9 interiørbutikker til dig, der elsker farver

De hyggelige butikker i København, Aarhus og Odense gemmer på et væld af farverige unika og populære designtrends, der er perfekt til at indrette hjemmet med farver.

Stilleben butik København

Stillebens butik i København.

© Stilleben

Kærlighed til farver

Farver er fortsat en af de helt store trends inden for indretning. Der findes et væld af muligheder og skønne kombinationer, når det kommer til farver i hjemmet, og der er rig mulighed for selv at styre, hvor dominerende farverne skal være.

Trenden afspejles tydeligt i interiørbranchen, hvor der konstant kommer nye, farverige objekter til. Vi guider dig her til en række interiørbutikker rundt i landet, som for alvor har taget farvetrenden til sig. De gemmer alle på et væld af farverige ting, som du kan matche på kryds og tværs og på den måde skabe dit eget helt unikke, farverige hjem. Lad dig inspirere her.

København

Stilleben

Stillebens store udvalg og smukke butik vil falde i alle farveglades smag - uanset om du er til sarte pasteller eller kraftige toner. Her venter dig alt fra farverige tekstiler over møbler til service og plakater, og det er næsten umuligt at gå tomhændet derfra.

Stilleben, Frederiksborggade 22, 1360 København.

Dora

Glæd dig til en skøn kombination af farverigt design og unikke vintagefund i Dora, som ligger på den hyggelige Værnedamsvej i København. Hos Dora har de fingeren på pulsen, når det kommer til boligtrends, men du kan også finde finurlige designobjekter, som kan give dit hjem kant og personlighed.

Dora, Værnedamsvej 6, 1619 København V.

Palette26

Hos Palette 26 er hvert produkt nøje udvalgt. Her har de en bred “palette” af både kunsthåndværk og vintageprodukter, og selv beskriver de deres stil som noget, der mest af alt minder om “en malerpalet fyldt med nuancer.” Alle deres produkter afspejler deres fokus på farver, unika og kreativitet.

Palette26, Hyskenstræde 9, st., 1207 København K.

Collage Cph

Velkommen i et farverigt paradis. Collage Cph gemmer på masser af fint, farverigt design, som alt sammen er nøje udvalgt til at passe ind i deres gennemførte univers. Her er der fokus på farver, former og materialer, som passer ind i tidens trends.

Collage Cph, Nordre Frihavnsgade 31, st., 2100 Østerbro

Aarhus

Dims Studio

I Aarhus’ hyggelige Guldsmedegade finder du Dims Studio - en skøn interiørbutik, som emmer af hygge. Her finder du masser af unikke, farverige ting til hjemmet - alle med et særligt tvist. Den perfekte butik til dig, der ønsker at skabe et hjem med plads til farver og kreativitet.

Dims Studio, Guldsmedgade 34, 8000 Aarhus C.

Decorate Shop

Hos Decorate Shop kan du boltre dig i smuk keramik, masser af plakater og skønne tekstiler - alt sammen i de fineste farver. Her finder du de velkendte, danske brands side om side med spændende udenlandsk design.

Decorate Shop, Jægergårdsgade 100C, 8000 Aarhus C.

Nørr og Leo Studio

Du kan nemt og enkelt sætte et farverigt præg på din indretning efter et smut forbi Nørr og Leo Studio i Aarhus. De kan friste med alt fra sengetøj i flotte pangfarver og unika keramik til farverige designlamper og glas.

Nørr og Leo Studio, Park Allé 7, st., 8000 Aarhus C.

Odense

Fabrek

Hos Fabrek træder du ind i et skønt, feminint univers med smæk på farverne. Gå på opdagelse i deres store udvalg af blandt andet keramik, kunst, glas, tekstiler og smukke lamper - alle i fine pastelfarver.

Fabrek, Overgade 12, 5000 Odense C.

RICETERIA by RICE

Der venter dig et væld af glade farver og lækker mad i den kombinerede interiørbutik og café, RICETERIA by RICE, i Odense. Her er der masser af inspiration at hente til det farverige hjem, og når du er mæt af farver, kan du kaste dig over caféens menu, som byder på både kage, morgenmad og frokost.

RICETERIA by RICE, Mageløs 1, 5000 Odense.

LÆS OGSÅ