Blå vægge, Taglejlighed
© BIRGITTA WOLFGANG BJØRNVAD

Kom med indenfor i 6 af Instagrams mest farverige hjem

Forbered dig på den rene farveeksplosion!

Farveleg

Vi elsker farver! Og vi drømmer om at blive lige så modige og ikke mindst dygtige til at indrette med farver, som de 6 profiler, vi har samlet nedenfor.

De sammensætter og kombinerer på hver deres unikke måde farverne i deres hjem og giver i den grad de klassiske, nordiske jordfarver kamp til stregen.

Her er du garanteret masser af inspiration til dit næste farveprojekt, og du vil helt sikkert også blive imponeret over de utraditionelle, men helt igennem gennemførte farvevalg.

Hele farvepaletten

... er samlet i dette skønne hjem, hvor der i den grad eksperimenteres med farver og skønne kombinationer. Se bare, hvordan både kraftige grønne, blå, lyserøde og røde toner er sammensat på en overraskende rolig og naturlig måde i spisestuen.

Der er ingen tvivl om, at det kræver mod at indrette med farver på denne måde! Men når man gør det så gennemført, som det er tilfældet i dette hjem, kan det ikke andet end at lykkes.

Hvad der er endnu mere fantastisk ved dette hjem er, at der i de øvrige rum åbner sig en verden af helt nye farver. Hvert rum er derfor helt unikt, og samtidig formår de mange farver også at skabe en virkelig fin sammenhæng mellem rummene.

Farver og former

Her har du muligheden for at følge tilblivelsen af et farverigt hjem helt fra begyndelsen. Hjemmet er nemlig midt i en større renovering, hvor farve- og materialevalg selvfølgelig er oppe og vende.

Projektet tegner godt - og farverigt - allerede. Se for eksempel stuen, hvor en grøn sofa og lyserød puf er kombineret med bløde, organiske former. Som prikken over i'et pynter et skønt, blåt loft og sender straks tankerne hen på en blå sommerhimmel.

Blå, lilla, grøn og rød

De fire farver er alle kombineret i indretningen af dette hjem, som emmer af personlighed og liv. Her leges og eksperimenteres der med farverne, som jævnligt skiftes ud og kombineres på nye, fine måder.

Der er masser af inspiration at hente, hvis du overvejer at male vægge, lofter eller interiør. Udover de farverige stuer byder hjemmet blandt andet også på et skønt badeværelse med gult loft, og vi er vilde med det!

Kalder alle pastelelskere

Dette hjem er den rene pasteldrøm. Sarte blå, gule og lyserøde toner er kombineret på en legende og let måde og giver hjemmet et særligt livligt og personligt udtryk.

Her er der ikke sparet på farverne - både døre, karme, lofter og møbler er pyntet med fine pastelfarver, hvilket giver hjemmet et fint, sammenhængende udtryk, hvor den røde tråd bestemt ikke er til at tage fejl af: Pasteller, pasteller, pasteller.

Pangfarver og gør-det-selv

Der er knald på både farver og DIY-projekter i dette inspirerende hjem.

Hjemmet har så mange fine originale løsninger og unikke farvekombinationer, som i den grad giver wow-faktor fra det sekund, man træder ind ad døren. Og det mener vi bogstavelig talt for se lige en entré!

Her får farverne frit spil, og man kan ikke undgå at blive glad af det!

Farver i lange baner

Det er ikke kun i sit tøjvalg, Sofie Linde er farveglad. Også i hendes og familiens hjem vrimler det med skønne farver, mønstre og materialer.

Alt fra lyserøde klinker på væggene til et stribet spisebord giver spisestuen karakter, og sådan fortsætter det i resten af hjemmet – og i øvrigt også i familiens sommerhus på Langeland, som de er ved at istandsætte.

På mystisk vis får familien de mange finurlige mønstre og skrappe farver til at gå op i en smuk, højere enhed.

LÆS OGSÅ