Håndskrevne dekorationer til hjemmet

En ny international trend er kommet til Danmark. Som en reaktion på den dominerende digitale verden, vender vi tilbage til ældre tider med dekorative håndskrevne bogstaver.

Hand lettering håndskrift øvelser vandfarve
© LET'S DO PR

En ny international trend har bredt sig, og er nu kommet til Danmark. Det handler om smukt udførte bogstaver skrevet i hånden. Du kan nu selv lave dine egne spændende dekorationer. Til dette udkommer en bog i september, "Grundbog i Handlettering 1.000 dekorative idéer" til 149,95 kr., hvor man kan lære de grundæggende teknikker til at skrive disse flotte bogstaver. Bogen udkommer den 15. september, og kan købes hos landets boghandlere.

Hand lettering håndskrift øvelser skitse
© LET'S DO PR

Bogen indeholder idéer til forskellige former for håndskrevet skrift og bogstaver. Den giver tips og tricks, og kan virke som inspiration for dig, som ønsker at dekorere ting med en flot håndskrift. Et øvehæfte kan købes seperat, hvor du kan få trin-for-trin guides til den flotte skrift.

Hand lettering håndskrift øvelser
© LET'S DO PR

Vi ser en tilbagevenden til det gamle, i en verden hvor næsten alting er digitaliseret, og derfor hitter disse nye bogstaver hele verden over.

Med bogstaverne kan du dekorere billeder, tavler, porcelæn og glas til boligen samt t-shirts, tasker, kort og meget mere og få en personlig indretning til dit hjem.

Hand lettering håndskrift øvelser gavekort
© LET'S DO PR
Hand lettering håndskrift øvelser indkøb
© LET'S DO PR
Hand lettering håndskrift øvelser bog
© LET'S DO PR