Gør tv'et til en del af din stil

TV’et er en naturlig del af hverdagen, men kan være udfordrende at flette sømløst ind i boligens øvrige indretning. Den virkelighed ændrer det nye QLED TV fra Samsung nu på.

At få TV’et til at indgå stilfuldt i hjemmets omgivelser er ikke let. Derfor har designerne af det nye QLED TV fra Samsung skabt en løsning, der giver dig frihed i din indretning.

Konceptet hedder Q Style og består først og fremmest af et design, der ser smukt ud fra alle vinkler – selv bagfra. Det betyder, at du kan placere TV’et hvor som helst i rummet.

Det kan eksempelvis være med hjælp fra det cool gulvstativ, Studio Stand, der er inspireret af billedkunstnerens sta eli og passer per- fekt til en central plads. Eller bordstativet, Tower Stand, som kan dreje TV’et 70 grader, så du kan placere TV’et på en elegant designerskænk og dermed vinke farvel til et grimt TV-møbel.

Du kan også vælge at montere QLED TV direkte på en væg, hvilket sker nemt og hurtigt takket været No Gap Wall-Mount-funktionen, der sikrer, at TV’et ugter perfekt med aden (Målt fra det bagerste punkt på TV’et kan mellemrummet variere alt efter vægtype, og hvordan TV’et monteres).

Endelig gør det transparente optiske kabel det muligt at koble eksterne enheder til på en nærmest usynlig vis, så det på alle måder er en fantastisk æstetisk oplevelse at se på TV’et.

Se mere om indretningsfordelene på samsung.com/dk.