Giv hjemmet en hurtig make-over med IKEAs nye accessories

Man kan gøre en stor en forskel med små ændringer.

Forårsfornemmelser

Foråret kalder på lysere tider og forårsrengøring. Men med få, velvalgte nye accessories kan du give hjemmet en enkel make-over uden de store projekter skal sættes i gang. Tag eksempelvis et kig på IKEAs nye forårskollektion, der er koncentreret om fine, lyse og rolige toner.

Nyhederne spænder fra skinnende vaser, der byder naturen velkommen, pude- og dynebetræk i bomuld, til en hævekurv, mønstrede gardiner der får lyset til at titte frem og et blødt babytæppe. Farverne er holdt i dæmpet toner, som gør hjemmet stilrent og lyst.

Se udvalgte items herunder.

© IKEA
© IKEA

Skab ro og lys

Der er ikke noget bedre end rent og frisk sengetøj - og et nyt sæt sengetøj kan give soveværelset et nyt udtryk. Med IKEAS nye VÄGTÅG pude- og sengebetræk får soveværelset et enkelt og roligt udtryk, som giver behagelige soveomgivelser.

VÄGTÅG pude- og sengebetræk har et mønstret print i mørkebrunt og hvidt. Sengetøjet er lavet af genanvendeligt bomuld og kan købes her til 179 kr.

RÖDASK gulvtæppe skaber hygge i hjemmet og giver rummet et samlingspunkt. Gulvtæppet er jaquardvævet af bomuld og bomuldschenille, som giver gulvtæppet forskellige strukturer. Du kan købe gulvtæppet her.

© IKEA
© IKEA
© IKEA

Få duften af hjemmebag og naturen indenfor

Mere tid i hverdagen giver anledning til mere hjemmebag og med IKEAs nye hævekurven, bliver det nemmere at hæve sin dej. Samtidig giver hævekurven et pænt mønster efter brødet er bagt. Med hævekurven får dit hjemmebag støtte og struktur, så resultatet bliver indbydende og lækkert at spise.

Hævekurven findes i to forme, en oval og en rund. Du kan finde dem her til 79 kr.

De smukke blanke FNITTRIG vaser byder naturen velkommen og skaber en skøn forårsstemmning i hjemmet. Vasens blanke overflade reflekterer lyset og farverne i rummet. Med de to vasers rummelighed er der plads til enten en buket blomster eller en enkelt blomst, som vist på billedet ovenover.

Vaserne fås i grå eller hvid, og findes i to forskellige størrelser. Du kan finde de fine vaser her

Du kan se alle IKEAs nye accessories forårstilføjelser her.

LÆS OGSÅ