Luxaflex gardiner PowerView motor
© Luxaflex

Genial gardinløsning med app-styring

Luxaflex har lanceret en kollektion af gardiner med intelligent styring, hvor du via en app kan styre – og tidsindstille – alle hjemmets gardiner.

Luxaflex' nye gardinkollektioner blev fremvist i boligstylist Malene Marie Møllers nye hjem.

En smuk herskabslejlighed på Frederiksberg, som tidligere har været beboet af selveste Lis Løwert (Violet Vinter fra "Matador") og Bjørn Watt Boolsen (Oberst Hachel fra "Matador"), der dannede par privat.

Den fine lejlighed med højt til loftet præsenterede på elegant vis de nye gardiner, der var sat op i de forskellige rum.

En af de nye kollektioner fra Luxaflex er "PowerView"-kollektionen.

Luxaflex gardiner PowerView motor
© Luxaflex

Tidsindstil gardinerne efter din døgnrytme

"PowerView"-kollektionen er et motoriseringskoncept, som er ideelt for dig, der elsker gadgets i dit hjem.

Gardinerne i denne kollektionen giver dig mulighed for via en app at betjene og tidsindstille alle hjemmets gardiner – for eksempel efter din døgnrytme.

Du kan også styre dem, selvom du ikke er hjemme, hvilket kan være en god idé, hvis du vil forebygge indbrud, mens du er på ferie.

Luxaflex gardiner PowerView motor
© Luxaflex

Styr alle hjemmets gardiner med en app

Opsætningen kan kobles til et centralt system, så hele huset kan styres fra den samme app (som du kan hente i AppStore eller GooglePlay) og fra fjernbetjeningen, der fås i flere farver.

Gardinerne får strøm fra enten et batterirør eller den nærmeste stikkontakt. Konceptet med en motor i gardinerne fås til en del af Luxaflex’ gardinvarianter på tværs af væv, mønstre og udtryk.

Priser fra 1510 kr. pr. motor samt 2.500 kr. for samlet SmartKit inkl. fjernbetjening og hub. Du kan læse mere om Luxaflex' PowerView-gardiner her.

Luxaflex gardiner PowerView motor
© Luxaflex
Luxaflex gardiner PowerView motor
© Luxaflex