Et bryggers med tre døre - det bliver da aldrig godt?

I et hus med mange børneværelser er bryggerset blevet glemt. Nu skal der ske noget i det forsømte rum.

Kære BO BEDRE,

Efterhånden som vores børn er ved at blive store, har vi nu ønske om at få lavet vores entre/bryggers om. Vi har kun denne ene indgang udover havedøren, og denne entré rummer også vores bryggers.
Da rummet samtidig har tre døre og et vindue, er det meget svært at få plads til alt samt holde det pænt og ordentligt.
Derfor er vi nu begyndt at kigge på muligheden for enten at lave det mere praktisk (mon det er muligt?) eller at inddrage det tilstødende børneværelse til at være nyt bryggers og så lade entré kun være entré.
Vi har en idé om at lave hul til dør mellem bryggers og børneværelse og så blænde døren mellem værelset og fordelingsgangen. Men vi mangler en rigtig god idé, der også vil være pris-overkommelig. Vi er klar over, at vælger vi at flytte bryggerset til børneværelset kræver det udskift af gulvet (der er fliser i bryggers og træ i værelset) samt flytning af vandrør og afløb. Udover dette, vil vi blive meget taknemmelige for et godt forslag. Også hvis det nuværende bryggers vil kunne laves smartere, men det har vi meget svært ved at forestille os.

Hvad gør vi?

Hej Iben,

Da man ikke kan ændre på døren til spisestue og jeres fyrrum i hjørnet, er der absolut ikke meget at gøre godt med indenfor de eksisterende rammer, - så hvis I ellers mener at huset vedbliver at være salgbart med et værelse mindre, så ville jeg bestemt inddrage værelset.

Hvis I flytter væggen helt hen til entrévinduet får I mulighed for at flytte vasken ind ved siden af i det nye bryggers, så I sparer en masse penge ved at bevare afløb osv. Bliver der nogle synlige rør, kan I gemme dem ved at bygge en bænk under vinduet med en smuk læderhynde på. Det er rart at have et sted at sidde og tage sko på eller lige smide ridehjelmen..

Det store skab imellem dørene fjerner du, så I får en meget hyggeligere velkomst og det giver plads til at placere et mindre ”entrémøbel” til lampe og nøgler og et fint spejl på væggen. Det kan være et lille konsolmøbel på slanke ben eller væghængte reolkasser elelr noget helt tredje, bare det ikke er for voldsomt.

Det nye bryggers indrettes med skabe og bordplade langs hele facaden med skuffer til vasketøj, rengøringsmidler osv osv. På bagvæggen, - hvor døren er blændet, kan en række nye garderobeskabe rumme alle dine andre ønsker.

Venligst Lone