Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Er du vinyl-nørd? Eller bare musik elsker?

Selvom lp'er er retro, så kan opbevaringen af dem sagtens være moderne og passe perfekt ind i den nordiske stil.

lp plader opbevaring moderne

© Symbol

Vinylplader har gjort et fantastisk comeback, siden de første grammofonplader udkom i omkring år 1900. Her finder du lækker inspiration til, hvordan du opbevarer din lp-samling.

lp plader opbevaring køb

© Atocha Design

En lille og stilfuld holder til dine plader. Hvis du er den helt store samler, kan du næppe have dem alle i denne kurv, dog er det en elegant måde, at lade dine yndlings plader stå fremme.

lp plader opbevaring moderne

© Kimberly Genevieve

I den lange hvide reol får dine plader virkelig en æres plads, for alt opmærksomheden går til vinylpladerne, da reolen er så fin diskret.

lp plader opbevaring

© urbanoutfitters.com

Enkelt møbel i en anderledes farve. Med sin skønne mint-grønne farve, vil den med sikkerhed tilføre lidt ekstra liv i den minimalistiske indretningsstil.

lp plader opbevaring

© hrdl.no

Simpelt og stilfuldt design er altid en sikker vinder i den nordiske indretnings stil.

lp plader opbevaring vinyl

© Symbol

De mørke træsorter komplementerer en sort pladespiller, videre fremhæver det din samling og giver i det hele taget et meget moderne og elegant udtryk.

Relaterede Artikler