indbyggede skuffer til opbevaring i trappetrin
© Martin Winther

Sådan får du mere plads til opbevaring

Alle kvadratmeter tæller i en lille lejlighed. Få ideer til indretning af din lille lejlighed.

Trappen er ikke kun til at gå på. Man kan også nemt udnytte trappens trin til opbevaring ved at lave trinnet som en beholder med låg.

Brug pladsen under trappen til opbevaring af bøger. Det er super praktisk, men det ser også rigtig elegant ud med de mange bøger og trappens bølgende effekt henover bøgerne.

Gem opbevaring helt af vejen ved at indbygge skabe og skuffer inde under trappen. På denne måde får man en helt ren overflade uden rod. Alt er gemt af vejen under trappen.

Skab dit eget hyggehjørne under trappen. Et hyggeligt lille læsehjørne med bøger til op over ørerne der skaber rum for fordybelse eller en alkove til overnattende gæster. Mulighederne er mange, og der er masser af plads at spare.

Man kan også bruge trappens trin som skuffer. Indbyggede skuffer i trappen giver en masse plads til opbevaring. Eksempelvis sko som er praktiske at have gemt væk ude i entréen om vinteren eller om sommeren.

Få et lille hjemmekontor under trappen i gangen. Med en bordplade og smarte reolsystemer kan du nemt skabe et fint, lille hjemme-arbejdsrum.

Med indbyggede rum undere trappen kan du skabe en flot reol til diverse opbevaring. Det ser samtidig fint ud, og kan pyntes med nips og bøger, eller hvad man ellers kan finde på.

Pladsen under trappen kan også bruges som billedvæg. Det ser rigtig godt ud med den skrå dimension, trappen skaber, og giver et specielt udtryk til din billedvæg.

Indbyg skabe der fungerer multifunktionelt. På ydersiden til pynt og de fine ting man gerne vil have stående fremme, og hvis man trækker reolen ud, kan man få plads til ting, man ikke vil have stående fremme men gemt væk inde under trappen.

Skab hylder ud af trappens trin på bagsiden af trappen. Det fine reolsystem kan give plads til nips eller opbevaring og udnytter virkelig rummet under trappen.

Med indbyggede skyde-skabe kan man gemme køkkengrej væk i det lille køkken, hvis trappen er i forlængelse af køkkenet. Super praktisk til det lille køkken der mangler skabsplads.

Også pladsen oven over trappen kan bruges til opbevaring. Her har man lavet en fin bogreol, der både ser godt ud og er super praktisk.