5 idéer til en personlig entré

Entréen er det første man lægger mærke til i hjemmet, men desværre er det også det mest oversete rum. Få 5 tips til at gøre entréen til en del af hjemmet her.

Husk den rette belysning

Det rette lys kan gøre alverden for stemningen i entréen.

Eftersom entréen er et meget praktisk rum, er det nødvendigt at have flere lyskilder i rummet. På den måde kan du tænde for det skarpe lys, når du skal afsted en kold og mørk vintermorgen og så tænde for et blødt og varmt lys, når du er hjemme.

Alternativt kan du anskaffe dig pærer, som gør det muligt at dæmpe lyset.

Personlige plakater

Plakater er en nem og mobil måde at dekorere et rum. Især i entréen er det rart at kunne udskifte kunsten alt efter årstiderne og humøret, da det er det første rum, man møder i hjemmet.

På den måde får gæster straks en fornemmelse hjemmets personlighed.

LÆS OGSÅ: Her er de bedste steder at købe plakater.

Blikfang og kontrast

Entréen er et rum, som man ikke opholder sig i længere tid af gangen. Netop derfor er det vigtigt, at der er elementer, der fanger øjet. Det kan være alt fra grønne planter til iøjnefaldende lamper.

Iøjenfaldende spejle

Spejle er et absolut musthave i entréen, så man lige kan ordne håret og undgå birkes i tænderne fra morgenmaden.

Det giver også en utrolig karakter til rummet at vælge et stort og iøjenfaldende spejl, der bliver en dekoration og ikke kun et praktisk redskab. Samtidig snyder spejle entréen større!

Farvestrålende tapet eller malin

Farvestrålende maling eller mønstret tapet er en fantastisk måde at give entréen et personligt udtryk. Dog kan det godt virke overvældende i en mindre entré, så du kan nøjes med at male eller tapetsere en enkelt væg eller et udvalgt område.

Videre kan farven have stor indflydelse på stemningen i rummet, hvor mørkere farver skaber en næsten huleagtig stemning, mens lyse farver vil lyse rummet op.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan bruger du mønstre i dit hjem.