ENDELIG kan man smage Emma Bülows gourmet-skumfiduser

Så er der udsøgte marshmallows med lakrids, chokolade, lime og andre lækkerier i The Mallows webshop og i svenskrød salgsbod på Tivolis julemarked.

Velkommen til The Mallows
© BO BEDRE

Emma Bülow er lakridskongen Johan Bülows søster. Så er den ting på plads. Det er dog ikke hende selv, der bringer sin slikkede stamtavle på bane, når man møder hende i hendes og The Mallows lille træhytte i Tivoli. Her på Tivolis julemarked handler alt om de marshmallows, hun selv har fremelsket og netop har sendt på markedet.

I sin røde bod har hun siden 19. november 2016 budt interesserede inden for til smagsprøver på sine 6 egenproducerede marshmallows kaldet The Mallows.

BO BEDRE har allerede interviewet Emma Bülow om sit slikprojekt, inden nogen havde haft mulighed for at smage på hendes skumfiduser endsige se, hvordan indpakningen ville komme til at se ud. Nu er ventetiden ovre. Her kan du se, hvordan hendes gourmet-marshmallows ser ud og høre mere om, hvordan de smager.

Gourmet skumfiduser
© The Mallows

Hver smagsvariant har sin egen figur, som illustrerer smagen. Surfer-duden Gabriel Rodriguez er for eksempel poster-fyren for "Banana Marshmallows with a Dark Chocolate Coating".

Oprindeligt var det dette karakterunivers repræsenteret ved brandnavnet The Mallows, der var Emma Bülows første idé til sine marshmallows.

Ad den vej var hun allerede halvvejs til valget af engelsk som The Mallows' sprog. Det er heller ikke en fjern idé, for marshmallow er en amerikansk opfindelse og en integreret del af amerikansk kultur.

Den amerikanske klangbund for sine skumfiduser oplever Emma Bülow også i disse dage, når hun i Tivoli får besøg af amerikanske turister.

- Der var nogle amerikaner herinde, som sagde: Jeg elsker marshmallows, men dette her er gourmet, siger Emma Bülow smilende.

De 6 smagsvarianter
© The Mallows

Her er de 6 smagsvarianterne og de karakterer, der illustrerer smagen. Det er 3 rene skumfiduser, som også egner sig til grill, og 3 coatede marshmallows:

  1. Bianca Valentine's Rich vanilla - ren vanilje i store stykker.

  2. Annabelle Sloane's Summer berry - med jordbær og solbær.

  3. Walter Hansen's Sour lemon - Syrlige marshmallows med lime-smag indvendig og citronsmag udenpå.

  4. Lloyd Houston's Dark Liquorice - små marshmallows overtrukket med økologiske rålakrids.

  5. Penny-Joan Dupont's Smooth caramel - skumfiduser overtrukket med mælkechokolade.

  6. Gabriel Rodriguez's Intense banana - Banan marshmallows med mørk chokoladeovertræk.

De humoristiske illustrationer er i øvrigt udført af illustratoren Simon Væth.

Smagsprøve
© BO BEDRE

Det første, der overrasker, når man får en af The Mallows imellem sine fingre er, hvor tunge de er i forhold til normale skumfiduser, som plejer at være så lette som luft.

- De vejer over dobbelt så meget som almindelige skumfiduser, fortæller Emma Bülow.

- De er også mere seje. Det har været en stor del af produktudviklingen at finde frem til den der lidt sejere konsistens. Jeg kan personligt godt lide sådan en flopper, der har ligget i et par dage, og som man næsten hiver tænder ud sammen med.

Smagen er også mere intens og længevarende end andre marshmallows, og så er det godt at vide, at Emma Bülows økologiske marshmallows er helt fri for kunstige tilsætningsstoffer.

Grundingredienserne er økologisk glukose, sukker, gelatine og dextrose. Smagstofferne er alle baseret naturlig aroma godkendt til økologi

The Mallows Webshop
© BO BEDRE

Samtidig med præsentationen af de nye marshmallows i Tivoli har Emma Bülow lukket op for portene til The Mallows' webshop.

Skumfiduserne er endnu ikke ude i butikkerne, men alle i hele verden kan selv smage på herlighederne ved at bestille en sending gennem The Mallows' webshop. Find webshoppen themallows.dk her.

Grillede marshmalows
© BO BEDRE

Du kan besøge The Mallows lille svenskrøde salgsbod tæt på Glassalen i Tivoli. Her kan du både smage på skumfiduserne og opbygge et forråd af skumfiduser til julemåneden og til den kolde og triste tid derefter.

Priserne er Johan Bülow-priser med 70 kroner for de de rene skumfiduser og 100 kroner for en dåse med coatede marshamallows.

Der står også en gasgrill og frister uden for salgshytten. Det er meningen, at interesserede kan prøve at grille deres marshamallows på den. Den var dog, da bobedre.dk var forbi på andendagen for åbningen ude af drift, men Emma Bülow lovede, at der nok skal komme blus på den, så kunder og gæster kan få syn for sagn for, at marshmallows er det nye snobrød.