Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Ellos’ nye kollektion tager hverdagsluksus til nyt niveau

Med det nye livsstilskoncept, Staycation, giver Ellos Home dig mulighed for at skabe en luksuriøs og afslappet hotelstemning derhjemme.

© Ellos

Det lille ekstra touch

Ellos' ambition med den nye kollektion har været at skabe en både elegant og afslappet fornemmelse af at bo på hotel, hvor omhu for detaljer og opgraderede kvaliteter giver det lille ekstra touch.

Kollektionen indeholder blandt andet sengetøj i både bomuld og hør, forarbejdede pyntepuder, frottéhåndklæder, dekoration, jaqcuardvævede duge, møbler og tæpper.

En blanding af robuste detaljer såsom kvaste samt grovere detaljer blandet med smuk satin og velour er kendetegnende for kollektionen, og nøgleordet for Staycation-konceptets udvikling har været “Bring your own magic.”

© Ellos

En bæredygtig hverdag

Den nye kollektion er tiltænkt som kommende tekstilklassikere, og er omhyggeligt designet til at holde længe. Ellos Home giver dermed kunderne mulighed for at træffe bevidste valg og skabe en bæredygtig hverdag.

Find hele kollektionen her.

© Ellos

© Ellos

Relaterede Artikler