Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Cool butikdesign anno 2018

Når man sælger produkter til personlig hygiejne, skal interiøret i butikken udstråle samme renhed og stringens som produkterne – og det lever Aesops nyeste forretninger i den grad op til.

Aesop arkitektur showroom butiksinteriør snøhetta chelsea london søjler

© Aesop

Det norske arkitektfirma Snøhetta er de senere år blevet kendt i hele verden for deres fantastiske bygninger, der på en gang er nordiske og internationale i deres udtryk. Men det er ikke kun spektakulær arkitektur, nordmændene kan finde ud af – de indretter også butikker og showroom for nogle af verdens mest eksklusive brands.

Et eksempel er Aesop, der er kendt for deres produkter til personlig pleje, som Snøhetta har samarbejdet med i flere omgange. Nu har de indrettet en flot butik i London-bydelen Chelsea, som, udover deres fodboldhold, er kendt for at være en velhaver-bydel med mange eksklusive forretninger. Butikken er indrettet i en stil, der leget med det murværk, der er dominerende i Chelsea, og farveskalaen er smukke jordfarver kombineret med metal og beton.

Aesop arkitektur showroom butiksinteriør snøhetta chelsea london facade

© Aesop

Aesop arkitektur showroom butiksinteriør snøhetta chelsea london jordfarver

© Aesop

Aesop arkitektur showroom butiksinteriør snøhetta chelsea london

© Aesop

Aesop arkitektur showroom butiksinteriør wien facade

© Aesop

Butikken i Wien ligger i byens historiske kvarter, og også her leges der med det udtryk, man traditionelt finder i området, blot opdateret til et flot 2018-look. Denne butik er indrettet af Aesops egne indretningsarkitekter, og det skal de have ros for. Der er brugt varme materialer, messing, valnøddetræ og eg, og væggene er malet i en smuk grøn farve.

Aesop arkitektur showroom butiksinteriør wien messing

© Aesop

Aesop arkitektur showroom butiksinteriør wien

© Aesop

Relaterede Artikler