Aesop arkitektur showroom butiksinteriør snøhetta chelsea london søjler
© Aesop

Cool butikdesign anno 2018

Når man sælger produkter til personlig hygiejne, skal interiøret i butikken udstråle samme renhed og stringens som produkterne – og det lever Aesops nyeste forretninger i den grad op til.

Det norske arkitektfirma Snøhetta er de senere år blevet kendt i hele verden for deres fantastiske bygninger, der på en gang er nordiske og internationale i deres udtryk. Men det er ikke kun spektakulær arkitektur, nordmændene kan finde ud af – de indretter også butikker og showroom for nogle af verdens mest eksklusive brands.

Et eksempel er Aesop, der er kendt for deres produkter til personlig pleje, som Snøhetta har samarbejdet med i flere omgange. Nu har de indrettet en flot butik i London-bydelen Chelsea, som, udover deres fodboldhold, er kendt for at være en velhaver-bydel med mange eksklusive forretninger. Butikken er indrettet i en stil, der leget med det murværk, der er dominerende i Chelsea, og farveskalaen er smukke jordfarver kombineret med metal og beton.

Aesop arkitektur showroom butiksinteriør snøhetta chelsea london facade
© Aesop
Aesop arkitektur showroom butiksinteriør snøhetta chelsea london jordfarver
© Aesop
Aesop arkitektur showroom butiksinteriør snøhetta chelsea london
© Aesop
Aesop arkitektur showroom butiksinteriør wien facade
© Aesop

Butikken i Wien ligger i byens historiske kvarter, og også her leges der med det udtryk, man traditionelt finder i området, blot opdateret til et flot 2018-look. Denne butik er indrettet af Aesops egne indretningsarkitekter, og det skal de have ros for. Der er brugt varme materialer, messing, valnøddetræ og eg, og væggene er malet i en smuk grøn farve.

Aesop arkitektur showroom butiksinteriør wien messing
© Aesop
Aesop arkitektur showroom butiksinteriør wien
© Aesop