Charmerende hytter i træernes top

Hyggelige værelser, stemningsfuldt interiør og slående arkitektoniske detaljer. Vi har samlet de mest charmerende træhytter fra Airbnb i galleriet her!

Atlanta, Georgia
© Airbnb.com

Denne romantiske træhytte er det perfekte getaway! Hytten befinder sig i en tæt bevokset skov i Atlanta og består af tre seperate værelser, som er forbundet med stemningsfulde rebbroer.

New South Wales, Australien
© Airbnb.com

Nærliggende floder, bjerge og uberørt australsk vildmark - denne træhytte har den perfekte beliggenhed. Nyd udsigten over det lokale dyreliv gennem de store gulv til loft-vinduer og slap af i din egen spa.

Petaluma, Californien
© Airbnb.com

Dette autentiske træhus ligger på landet i Californien, men er kun en smuk køretur fra vinlandet eller San Fransisco... Hvis du altså nogensinde ønsker at forlade hyttens overdækkede seng og utrolige udsigt.

Kilauea, Hawaii
© Airbnb.com

Lad denne arkitektoniske træhytte tæt på Hawaii Volcanoes nationalpark være dit getaway spot. Hytten har en udendørs bruser, et boblebad og en hyggelig pejs samt lejlighedsvise besøg fra lokale fugle.

Fern Forest, Hawaii
© Airbnb.com

Denne tropiske træhytte er som en drøm, der går i opfyldelse. Hytten består af en svævende seng, elegant indretning og udsigt over en frodig skov, som gør, at du aldrig vil forlade den!

Toscana, Italien
© Airbnb.com

Nyd udsigten over de toscanske olivenlunde fra denne moderne træhytte i Italien. Hytten tilyder en swimmingpool, tennisbaner og lader dig endda tegne på soveværelsesvæggene - takket være en stor kridttavle, selvfølgelig!

Burlingame, Californien
© Airbnb.com

Træk stikket ud og slap af i denne hyggelige træhytte, som er beliggende kun 15 minutter fra San Francisco. Hytten har en lille terrasse, franske døre og smukke glasmosaikker i vinduerne.