Salmon Pink sengetøj homehagen
© Homehagen

Candy colors er farvepaletten, du skal indrette med lige nu

De sarte, farverige nuancer fortsætter som en af de helt store trends i hjemmet. Vi guider dig til, hvordan du indretter med trenden.

Candy colors fylder mere og mere

De populære candy colors, også kendt som pastelfarver, har længe været et hit i den skandinaviske indretning, og alt tyder på, at det fortsætter sådan.

Senest har vi set, hvordan farverige glas og stearinlys har sneget sig ind i indretningen og ladet de sarte candy colors fylde endnu mere. Også større flader såsom vægge, møbler og sågar køkkener finder vi flere steder i de fine candy colors. Du kan læse mere om den trend her.

Skab et personligt udtryk med candy colors

Den klassiske, skandinaviske stil er særligt kendt for det lyse og enkle udtryk, og her passer de afdæmpede candy colors perfekt ind. Med disse farver kan man bryde de minimalistiske sorte og hvide flader, og på en diskret og afdæmpet måde bringe farver og liv ind i indretningen, uden at det forstyrrer den minimalistiske stil.

De afdæmpede, farverige accessories er også en måde, hvorpå man nemt kan give sit minimalistiske hjem et personligt og unikt touch.

Nedenfor har vi samlet en række produkter i de fine candy colors, som du kan lade dig inspirere af.

Stel fra Lucie Kaas
© Lucie Kaas // Tallerkner fra Lucie Kaas

Ren bland selv-slik

Den støvede MILK-kollektion fra Lucie Kaas er servicens svar på bland selv-slik. Kollektionen byder på de fineste sarte nuancer, og du kan med fordel kombinere og lege med flere forskellige farver for et ekstra festligt udtryk.

MILK-kollektion, Lucie Kaas.

Hübsch lysestage pink
© Hübsch

Et farverigt mix

En lysestage med geometriske former og et kraftigt farvevalg vil altid tiltrække opmærksomhed, og lysestagerne fra Hübsch er ingen undtagelse. Brug den som en del af borddækningen eller lad lysestagen pynte på en skænk.

Astro Candlelight, 499 kr., Hübsch

Sarte silkepuder

Silkepuderne fra Manelleh er lavet af fire lag vintage sarier. Den er håndsyet af kvinder i Bangladesh med en særlig teknik kaldet Kantha-sting, der er en århundrede-lang tradition fra Bangladesh og Indien.

Kantha silkepude, 700 kr., Manelleh.

© Lyngby Porcelæn // Rhombe Color stel fra Lyngby Porcelæn

Et kreativt samarbejde

Det er ganske enkelt umuligt ikke at få et smil på læben over det farverige stel fra Lyngby Porcelæn og Stilleben. Rhombe Color, som stellet hedder, fås i et væld af farver og nuancer, der kan kombineres på kryds og tværs.

Rhombe Color, Lyngby Porcelæn

Jonathan Adler vase vaser pastel
© Jonathan Adler

Bølgende former

De sjove Pompidou-vaser fra Jonathan Adler har et helt særligt legende formsprog. Her bliver et 70'er-inspireret mønster kombineret med en afdæmpet og humørfyldt farvepalet, der virkelig fungerer som prikken over i'et til ethvert rum.

Pompidou, fra 1.670 kr., Jonathan Adler

Genanvendte materialer

De farverige kander fra det ukrainske brand Yakush er perfekte som et lille strejf af farve. Air-kanden er lavet i hånden og fremstillet af genanvendt glas. Brug kanden som en del af borddækningen eller som vase.

Air, $65, Yakush

Salmon Pink sengetøj homehagen
© Homehagen

Farverigt drømmeland

Det lækre sengetøj fra Homehagen i 100% økologisk bomuldspercale har et let og naturligt krøl, der gør, at sengetøjet kun bliver dejligere at sove i med tiden.

Salmon Pink sengetøj, fra 199 kr., Homehagen.