Sander's lancerer 3 nye møbler til børneværelset

Dansk design i børnehøjde. Tag et kig på den nye kollektion her.

© Sander's

Giv børneværelset et nyt æstetisk liv

Det danske designbrand Sander's lancerer kollektionen Dream.

Funktionalitet og kvalitet er nøgleordene bag Sander's designfilosofi. Og det er tydeligt at se, at netop disse nøgleord danner ramme om Sander's nye kollektion.

Dream-kollektionen består af puslebord, natbord og senge i fire forskellige størrelser med madrasser, der har aftageligt betræk, som er lavet i økologisk bomuld.

Kollektionen er skabt i organiske runde former og horisontale linjer, og kombinerer hvidt og massivt egetræ, som giver et roligt udtryk.

Udover at det er enkle, stilrene møbler af høj kvalitet og til fair priser - så vil de passe perfekt ind på ethvert børneværelse. Kombiner eventuelt med kreative plakater på væggen og sengelagener i flotte mønstre, så der kommer en hyggelig og livlig stemning på værelset.

© Sander's
© Sander's

Børnesenge med hele 48 kombinationsmuligheder

Et møbel fra Dream-kollektionen der især gør sig bemærket er børnesengen.

Den fås i fire forskellige størrelser og har 48 kombinationsmuligheder, så man kan skabe sin helt egen unikke børneseng.

– Vi er utrolig stolte over vores nye Dream-kollektion, hvor sengene har hele 48 kombinationsmuligheder med en eksklusiv kombination af egetræ og hvidmalede dele. På den måde håber vi at bidrage med godt, langvarigt design til de mindste – som også visuelt og funktionelt er til glæde for de voksne, fortæller indehaver Lennart Sander.

LÆS OGSÅ: 8 vidunderlige senge til børneværelset

© Sander's