Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

8 vidunderlige senge til børneværelset

Indret børneværelset med en seng, der kan være med til at skabe en hyggelig og tryg atmosfære for dit barn.

tremmeseng sebra børn

© Sebra

Sebra - Tremmeseng

Indret børneværelset med denne smarte og klassiske udtræksseng fra Sebra, som kan vokse i takt med, at barnet vokser. Sengen er designet af arkitekten Viggo Einfeldt i årene 1942-43 og findes i dag i flere forskellige farver.

Tremmeseng, 6495 kr., Sebra

Juniorseng børn hvid

© Oliver Furniture

Oliver furniture - Wood junior sofaseng

Vælg denne lækre sofaseng fra Oliver Furniture, som er designet med smukke runde hjørner, hvilket er med til at skabe en tryg og hyggelig atmosfære for barnet om natten.

Sofaseng, 6679 kr., Oliver Furniture

Leander babyseng hvid

© Leander

Leander - Tremmeseng

Indret børneværelset med denne tidløse tremmeseng fra Leander, som er designet til at kunne følge dit barn både fra baby til junior. Med en simpel unbrakonøgle og nogle få skruer kan du nemlig på få øjeblikke skifte både design og funktion alt efter behov.

Tremmeseng, 5999 kr., Leander

Børneseng køjeseng Flexa

© Flexa

Flexa - Køjeseng

Vælg denne skønne køjeseng fra Flexa, som giver rummer hyggekrog, og giver plads til opbevaring under sengen. Vælg mellem forskellige farver og indret med nøjagtig den, som matcher din indretning.

Køjeseng, 7739 kr., Flexa

Stokke babyseng børn

© Stokke

Stokke - Sleppi seng

Indret børneværelset med denne lækre seng fra Stokke, som med sit ovale design giver en tryg og hyggelig nattesøvn. Benyt sengen indtil dit barn er ca. 3 år gammel, idet den kan udvides efter behov.

Sleppi seng, 5299 kr., Stokke

Tremmeseng børneseng grå

© CamCam Copenhagen

CamCam Copenhagen - Tremmeseng

Indret børneværelset med denne raffineret babyseng inspireret af det ikoniske rombeformede mønster, kendt og elsket fra den klassiske ballet. Tilpas sengen barnets udviklingstrin og transformer uproblematisk fra babyseng til barneseng ved at fjerne det yderste sidepanel.

Harlekin Babyseng, 9299 kr., CamCam Copenhagen

Børneseng ikea gul

© IKEA

IKEA - Minnen børneseng

Vælg denne fine seng fra IKEA, hvor hver eneste detalje er designet med omhu – men uden at vælte dit budget. Vælg mellem tre forskellige farver, og benyt sengen i takt med at dit barn vokser.

Minnen udtræksseng, 899 kr., IKEA

Børnesenge baby hvid

© Done by deer

Done by deer - Tremmeseng

Indret børneværeslet med denne enkle tremmeseng, som både er tidløst og minimalistisk i dens design. Sengen har to højde indstillinger, og kan derfor følge barnet fra baby til aktiv tumling.

Tremmeseng, 3999 kr., Done by deer

Håndplukket til dig