Montana Kids skrivebord kollektion
© Montana

Montana Kids: Ny kollektion fyldt med leg og fantasi

Med lanceringen af Montana Kids introduceres et univers af små møbler til de mindste mennesker i hjemmet!

En invitation til leg

I samarbejde med det danske designstudie Hvass&Hannibal har Montana skabt et visuelt univers i børnehøjde med den nye kollektion Montana Kids, der inviterer til fantastifuld leg og kreativitet. Med lanceringen af Montana Kids præsenteres Monterey Kids bord, en Kevi Kids kontorstol og en Mini Play kasse i velkendte former og den dejlig, legende farvepalet.

Den nye kollektion er skabt med henblik på at lade børn udfolde deres kreativitet. Den nye Kevi Kids kontorstol giver plads til bevægelse ved skrivebordet, og samtidig kan stolen nemt justeres i højden, så den kan vokse med barnet.

Montana Kids skrivebord kollektion

Den nye Kevi Kids kontorstol er en mindre udgave af den originale stol designet i 1958, tilgængelig i fire forskellige Montana farver: Flint, Parsley, Rhubarb og Amber.

© Montana
Montana Kids skrivebord kollektion

Hold styr på legetøj og tøjdyr med Mini Play kassen på hjul, der er certificeret med EU Ecolabel og Det Danske Indeklimamærke.

© Montana

En leg med skala og fantasi af Hvass&Hannibal

Bag det visuelle univers til Montana Kids kollektionen står det danske designstudie Hvass&Hannibal. Designduoen har udviklet konceptet som en leg med skala og fantasi, hvor de åbne Mini-moduler bruges som repræsentationer af rum indrettet med rendyrkede, arkitektoniske elementer.

I 2006 grundlagde Nan Na Hvass og Sofie Hannibal Hvass&Hannibal, mens de gik på Det Kongelige Akademis Designskole. Den talentfulde duo arbejder med alt fra grafisk design til interiør og har modtaget adskillige priser for deres imponerende arbejde.

Gå på opdagelse i den nye Montana Kids kollektionen her.