Ikonisk børneklassiker lanceres i limited edition

Den legendariske børneklassiker blev hurtigt et af Skandinaviens mest genkendelige design. I anledningen af 50-års jubilæet lanceres møblet nu i en limited edition.

STOKKE Tripp Trapp(R)-stols 50-års jubilæum
© Stokke

50 års jubilæum

I år markeres den ikoniske Tripp Trapp-stols 50-års jubilæum. Siden den blev designet i Norge af Peter Opsvik og lanceret i 1972, har millioner af børn rundt om i verden nydt deres plads ved bordet.

Da Tripp Trapp først blev introduceret, revolutionerede den kategorien for børnestole. Ingen havde set noget lignende. Den var genial i al sin enkelhed og kunne uden problemer bruges på alle stadier af barndommen og derefter. Tripp Trapp-stolen er virkelig helt enestående og kan bruges hele livet og i alle de kommende generationer. Dette er holdbarhed i sin reneste form.

For at fejre milepælen for stolen, der vokser med barnet, er Stokke stolte af at kunne tilbyde en virkelig enestående jubilæumskollektion i begrænset oplag. Som en ekstra detalje til stolens eksklusivitet vil hver Tripp Trapp-stol have sit eget nummer, ligesom et unikt kunstværk, samt et lasergraveret jubilæumslogo.

STOKKE Tripp Trapp(R)-stols 50-års jubilæum
© Stokke

Filosofien

Nøglen til stolens succes er et tidløst design af høj kvalitet og evnen til at vokse med barnet hvilket gør det muligt for barnet at sidde sammen med resten af familien omkring bordet og tage del i livet omkring det, hvilket er afgørende for barnets udvikling og kreativitet samt for sprog og motorik.

Limited Edition-kollektionen omfatter

  • Tripp Trapp® Ash Mixed Limited Edition – 15.000 nummererede stole tilgængelige
  • Tripp Trapp® Ash White Limited Edition – 3.000 nummererede stole tilgængelige
  • Tripp Trapp® Cushion 50-års jubilæum – 10.000 styk tilgængelige

Læs mere på hjemmesiden

LÆS OGSÅ