by KlipKlap udvider deres populære tumle-serie

Med de nye moduler får børn og forældre nu endnu flere muligheder for kreativ leg og bevægelse.

Mr. og Mrs. KlipKliap
© by KlipKlap

Slip fantasien løs

Den danske virksomhed, by KlipKlap, udvider deres sortiment af produkter til børn og forældre med i alt 6 nye moduler til deres Build&Bounce-serie. De nye moduler er perfekte til at tumle rundt med og derigennem kan børnene udvikle deres motoriske evner - samtidig med, at de leger og slipper fantasien løs.

Når man sammensætter de 6 moduler, dannes de to figurer Mr. og Mrs. KlipKlap, som giver børnene mulighed for at slippe fantasien løs og skabe deres helt egen KlipKlap-ven.

Mrs. KlipKlap
© by KlipKlap

Multifunktionelle produkter

De nye produkter er udviklet i samarbejde med designer Anne Boyesen, som i sin tid fik idéen til by KlipKlap-universet og de multifunktionelle produkter.

Om man vælger at bygge de fulde figurer eller kun bruger enkelte af modulerne sammen med de andre Build&Bounce-moduler er helt op til en selv.

De enkelte moduler kan også benyttes som små puffer, man kan sidde på, eller de kan kombineres med by KlipKlaps multifunktionelle madrasser, hvor de for eksempel kan bruges som ryglæn eller armlæn.

Ligesom resten af sortimentet, er Mr. og Mrs. KlipKlap lavet i et blødt og komfortabelt materiale og designet til at passe ind i enhver indretning, og de er derfor ikke kun forbeholdt børneværelset.

Prisen for hele Mr. KlipKlap er 4.175 kr., mens prisen for hele Mrs. KlipKlap er 4.920 kr.

Mr. KlipKlap opbygget af flere forskellige moduler
© by KlipKlap