5 inspirerende teenageværelser

Mangler du og din teenager inspiration til, hvordan teenageværelset skal indrettes? Vi har fundet fem flotte teenageværelser, I kan lade jer inspirere af.

5 inspirerende teenageværelser

Trænger din teenagers værelse til en makeover, men mangler I ideer til hvordan dette skal gøres?

Vi har samlet 5 teenageværelser, hvor der er rig mulighed for at sætte sit eget præg på indretningen. Om end værelset skal indrettes med en masse farver og kreative ideer eller skal holdes i en mere enkel og minimalistisk stil, vil i med garanti finde inspiration her!

Smukke farvenuancer

Elsker din teenager lyse farver? Så få masser af dem ind på teenageværelset! Pastelfarver passer eksempelvis ekstremt godt til grå og brune nuancer. På billedet ses den lyserøde pastelfarve være i harmoni med den grå og brune farve.

Smuk opbevaring

Hvis din teenager har mange ting, der eventuelt ligger og flyder, er det oplagt med smuk opbevaring i en farve, der lyser teenageværelset op. Disse højskabe i lyserød vil med garanti pynte og være praktisk! Kombiner det gerne med planter, der skaber en elegant kontrast, ligesom set på billedet.

Kreativ vægpynt

Teenageværelset er ofte pyntet med en masse plakater, tapet og andet vægpynt. Hvis I vil gå med en mere kreativ vægpynt, kan I hænge smukke roser og blomster op, som set på billedet. Det pynter utrolig smukt på væggen! Et lille tip, er at bruge falske blomster, da dette selvfølgelig er mere holdbart.

Læs også: 5 tips til indretningen af børneværelset.

Det grå teenageværelse

Dette er et eksempel på et mere enkelt og minimalistisk teenageværelse. De grå farver kombineret med det hvide skaber en afdæmpet vibe, som det stilrene vægpynt ligeledes afføder. Kombiner gerne med en lampe, der har en farve, som bryder med farvenuancerne på en harmonisk facon. Videre er det fordelagtigt med en sovesofa i teenageværelset, der ligeledes giver mulighed for opbevaring, som ses på billedet.

Det gode indeklima

For at din teenager trives bedst muligt, er det vigtigt med et godt indeklima på teenageværelset. Det kan du få ved at indrette med grønne planter. Ikke nok med at planter renser luften i rummet, så pynter de også fint. Som billedet viser, står planternes grønne toner godt til de sarte lyserøde farver i puderne og dynebetrækket. Det er oplagt at lave et hyggehjørne med bløde tæpper og puder på teenageværelset.

Læs også: 15 planter, der er perfekte til lejligheden.