5 inspirerende teenageværelser

Mangler du og din teenager inspiration til, hvordan teenageværelset skal indrettes? Vi har fundet fem flotte teenageværelser, I kan lade jer inspirere af.

Teenageværelse skrivebord stol

© Pinterest

Plads til make-uppen

Bruger din teenager meget tid på at lægge make-up til hverdag og fest, er det en god idé at skabe en plads til formålet på værelset. Pladsen behøver ikke at fylde alverden – hvis du bruger et lille, vægophængt bord som her, kan det både blive pænt og praktisk. Særligt med skufferne, der kan indeholde make-up-produkterne. Måske vil make-up-bordet på teenageværelset frigive noget plads på familiens badeværelse...?

Anderledes løsning til opbevaring

Opbevaring behøver ikke kun at ske med reoler og hylder. Du kan for eksempel lave din egen løsning til opbevaring ved at male gamle ølkasser i den farve, der passer ind. Se her, hvor gennemført det kan se ud med et par ølkasser malet i sort.

Vægophæng og enkel indretning

Udnyt værelset ved at bruge vægplads til opbevaring. Vil du have hylder og reoler på et lille værelse, er det en god idé at vælge nogle i lyse farver, som ikke virker for bastante i deres udtryk. Brug hylder og reoler, som skaber luft – gerne suppleret af en enkel indretning. Tilføj gerne planter – den grønne farve skaber kontrast og giver liv.

Et tip til det lille værelse

Et spejl på det lille værelse kan gøre, at rummet virker større. Derudover er det en god idé at vælge et skrivebord, der ikke optager for meget plads. Det kan sagtens lade sig gøre – for eksempel med et vægophæng som dette, der har en skriveplads inkluderet.

Lektieplads for to

Har din teenager ofte venner på besøg til lektielæsning eller kreative sysler? Så kan det være en idé at indrette værelset med to pladser til skrivebordet. På væggen kan du gøre værelset mere personligt med udvalgte minder på en opslagstavle.

Relaterede Artikler