badeværelse
© Styling: Lone Monna, Foto: Pernille Greve

Skab mere rum på badeværelset med det rette lysindfald

Et badeværelse kan hurtigt virke småt og indelukket, men med det rette lysindfald kan du få de samme kvadratmeter til at syne meget større.

Brug lyset til at forstørre badeværelset

For at få plads til bruseren og lave en god rumfornemmelse i et fem m2 stort badeværelse, er der blevet flyttet en væg fra et nærliggende soveværelse.

Et lille skråvindue er udskiftet med to store af slagsen, der giver et lysindfald, som får rummet til at syne meget større.

Blå, marmorerede lavasten fra File Under Pop skaber liv, fordi de changerer og trækker farven fra himlen ind i rummet. Samtidig skaber messingdetaljer en særlig elegance i det gennemførte rum.

Et baderumsmøbel af eg, som passer til resten af husets egetræsgulve, er med til at skabe et harmonisk udtryk på tværs af etager.

badeværelse

Det enkle baderumsmøbel med rillede trædetaljer er designet af Igor Nodari. Messing er et gennemgående materiale som i rammen på det organiskformede spejl fra Gubi og armaturet fra Vola. Væglampen er fra Nuura. Ved at flytte rundt på baderumsmøbel og toilet er badeværelset blevet bredere og mere rummeligt. For at skabe ekstra plads er toilettet sat under skråvinduerne fra Velux.

© Styling: Lone Monna, Foto: Pernille Greve
badeværelse

Bruseren fra Vola har et hoved, der er så stort, at det krævede lidt ekstra højde og en rumomlægning for at få plads til det. De lyseblå lavasten fra File Under Pop skaber liv med deres mønster i et ellers mørkt hjørne.

© Styling: Lone Monna, Foto: Pernille Greve