© Bathrooms.com

Sådan ser fremtidens badeværelse ud

Fremtidens badeværelse bliver højteknologisk og underholdene. Personlige rengøringsrobotter og spejle, der udfører sundhedstjek, er bare nogle af de mange ting, vi kan glæde os til.

Der udvikles hele tiden nye teknologier til badeværelset og LED-belysning, smarte toiletter, tandbørster med ultralyd, gulvvarme og avancerede produkter til personlig pleje er allerede hverdagskost for de fleste.

I fremtiden vil badeværelset være langt mere teknologisk end i dag. Fremtidsforsker Ian Pearson, der har indgået et partnerskab med badeværelsesproducenten bathrooms.com, forudser at fremtidens badeværelse vil byde på robotter, aromatisk airconditioning og indbyggede højtalere, badevægte og displays.

I løbet af de næste ti år vil systemer på badeværelset automatisk foretage en personlig tilpasning af lyd og lys for at skabe et mere forfriskende eller afslappende miljø, alt efter dig og dit humør, siger fremtidsforskeren. - Der vil også blive udviklet et 'smart mirror' til badeværelset, som vil kunne udføre sundhedstjek og rådgive om hår og makeup.

I 2040 vil robotter være en del af dit badeværelse. De vil kunne klare rengøring på badeværelset, tilbyde massage samt give dig makeup og neglelak på.

Til den tid vil du også kunne benytte dig af 3D-udstyr, som fx video på væggene og virtuelle omgivelser, så du kan skabe lige præcis dét rum, du har lyst til at gå i bad i. Måske skal dit morgenbad foregå på en tropisk ø med sød musik, skøn aroma og flotte 3D-palmer?