Grohes Aquasymphony spa bad
© Grohe

Nu kan du få luksus-spa - og samtidig spare på vandet

Se de nye flotte armaturer til badeværelset.

Armatur

Hansgrohe vandbesparende bruser
© Hansgrohe

Hovedbruseren CromaSelect 280 fås i en ny, rund udgave, der tilmed fås med vandbesparing. Modellen lukker 9 liter vand ud pr. minut sammenlignet med de normale 16 liter pr. minut. 8375 kr., Hansgrohe.

Oras berøringsfri armatur
© Oras

Berøringsfri. Oras nye Electra 6155 F er skarp i designet og fås med temperaturregulering og mængdebegrænser, der giver et lavt vandforbrug. 4700 kr., Oras.

Vola håndbruser i sort
© Vola

Volas håndbruser til den prisbelønnede Round Series fås i en vandbesparende model, der er god for miljøet og din vandregning. Håndbruseren giver 7,5 liter vand pr. minut sammenlignet med 12 liter vand pr. minut i den almindelige udgave. 5255 kr., Vola.

Grohe spa armaturer
© Grohe

Det er nok de færreste, der har råd (og plads) til et luksusspa, men de findes derude. Grohes AquaSymphony er inspireret af regnskoven og har et avanceret lydsystem, der kan forbindes med smartphone, så badets lys, lyd og damp kan kontrolleres med app. 260.000 kr., Grohe.

Toilet/vaskemaskiner

Duravit douchetoilet
© Duravit

Douchetoilettet har gjort sit ryk ind på markedet, og flere producenter har nu en model. SensoWash Slim er Duravits elegante bidetsæde, som har forskellige skyllefunktioner, der kan betjenes med en fjernbetjening. 15.760 kr. for sæde og skål, Duravit.

Laufen showertoilet
© Laufen

Laufens Cleanet Riva showertoilet er et af de mere elegante af slagsen. Det kan ikke umiddelbart ses, at toilettet er højteknologisk, men toilettet har flere forskellige skyllefunktioner, som styres med en fjernbetjening eller på siden af toilettet. 34.995 kr., Laufen.

LG vaskemaskine med dampfunktion
© LG

LG's vaskemaskiner med True Steam har en valgbar dampfunktion, som er god for allergikere. Dampen kan tilvælges de fleste programmer, men i selve allergiprogrammet dræber dampen 99% af alle husstøvmider og bakterier. Modellen her hedder F1495BDSA, 7999 kr., LG.

Samsung addwash vaskemaskine
© Samsung

Samsungs AddWash lader dig lægge mere tøj i vaskemaskinen, selvom vasken er i fuld gang. Perfekt til det, du overså, inden du trykkede på start, eller til den trøje, som kun skal skylles og centrifugeres. 6999 kr., Samsung.

Sensor

Geberit berøringsfri toiletskyl
© Geberit

Berøringsfri betjeningsplade til toiletskyl mindsker bakterie- spredningen på badeværelset. Sigma80, 9500 kr., Geberit.

Grohe vandsikkerhedssystem
© Grohe

Sense er et app-styret vandsikkerhedssystem, der afslører tegn på vandskader. Sensoren kan fra september fås med en Sense Guard, der kan afbryde vandet. 4999 kr. inkl. 3 sensorer, Grohe.