Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

IKEA udvider en af deres mest populære serier

De spurgte: "Hvad mangler du på badeværelset for at gøre rummet mere brugbart og organiseret?"

IKEA nyheder badeværelset

© IKEA

IKEA udvider en af deres mest populære serier

HEMNES serien indebærer allerede møbler til dagligstuen, entréen, kontoret og badeværelset - og nu udvides den med flere badeværelsesmøbler, som er udviklet med hjælp fra “helt almindelige mennesker”:

– Med HEMNES badeværelsesserien har IKEA inviteret mennesker, som ikke normalt arbejder med produktudvikling, til at udvikle nye løsninger til serien. Det et forsøg på at udfordre måden, som IKEA arbejder på, og samtidig et forsøg på at forstå, hvordan man kan optimere hverdagen og give en bedre start på dagen for de mange mennesker, fortæller Sofie Kragh Ingvorsen, Commerciel PR ansvarlig hos IKEA Danmark.

Fælles for de nye møbler er, at funktionaliteten er alfa omega: Nogle af møblerne er multifunktionelle og kan bruges i andre af hjemmets rum. Videre har de alle et klassisk udtryk, som ikke går af mode.

Den nye serie af badeværelsesmøbler, HEMNES, er af finde i IKEAs varehuse fra 1. april.

LÆS OGSÅ: IKEAs 8 bedste råd til dig der bor småt.

Relaterede Artikler