8 tips: Sådan får du et luksuriøst badeværelse

Mangler du inspiration til, hvordan du skaber en luksuriøs velværestemning på dit badeværelse? Så læs med her.

Hamamhåndklæder fra Algan
© Algan

Store, bløde håndklæder og varme farver

Lad store og bløde håndklæder i varme farver skabe en luksuriøs spa-stemning på dit badeværelse. Brug for eksempel de populære hamamhåndklæder, som giver den helt rette luksusfornemmelse og samtidig er virkelig praktiske.

Læs meget mere om fordelene ved hamamhåndklæder her.

Elmas-IKI hamamhåndklæde, 325 kr., Algan.

Grøn bademåtte fra Aquanova
© Aquanova

Få inspiration fra hjemmets øvrige rum

Fra indretningen af hjemmets øvrige rum ved vi, at tæpper bidrager til både velvære og hygge.

Og det er ingen undtagelse på badeværelset. Her kan du bruge bademåtter til at skabe en fornemmelse af velvære og luksus, og de er samtidig perfekte om vinteren, hvor der kan være fodkoldt på badeværelset.

Maks bademåtte fra Aquanova, 999 kr., fundet hos Magasin - køb den her.

Duftpinde Nordic Pine fra Meraki
© Meraki

Lad alle dine produkter komme til sin ret

Der findes masser af lækre produkter til dit badeværelse, som ud over deres gavnende effekt for din krop samtidig også både pynter og skaber stemning på badeværelset. Det kan være alt fra lækre hår- og hudplejeprodukter, duftpinde, duftlys og meget mere.

Du kan sætte produkterne på en fin bakke eller i et glasskab, så de kommer til sin ret. Få inspiration til en række lækre produkter til dit badeværelse her.

Duftfrisker Nordic Pine, Meraki.

Brusesæt i messing fra Bathlife
© Bathlife

Gør brusebadet til en luksusoplevelse

Et nyt brusesæt til badeværelset kan gøre underværker. Specielt dette smukke brusesæt i messing med et stort brusehoved og en lille håndbruser giver den fulde fornemmelse af velvære og luksus, og det vil med garanti gøre dine bade endnu bedre.

Rinna brusesæt fra Bathlife, 6.170 kr., fundet hos Gulv & fliseeksperten.

© Hübsch

Lad blomsterne hænge

Inviter de klassiske hængepotter ind på badeværelset og plant nogle helt enkle planter i dem. Det skaber en frisk atmosfære, og det tilføjer noget liv og velvære til rummet.

Vær dog opmærksom på, at det ikke er alle planter, som egner sig til badeværelset. Bliv meget klogere på, hvilke planter du kan bruge på badeværelset her.

Hængepotte sæt, 550 kr.,Hübsch.

Håndklædetørrer i messing fra Pulcher
© Pulcher

Den rene luksus

En håndklædetørrer er indbefattet af luksus og velvære. Der er intet bedre end et varmt håndklæde, når man kommer ud af badet. Specielt på kolde vinterdage er det den rene luksus. Og denne håndklædetørrer i poleret messing er samtidig enormt dekorativ og fylder nærmest ingenting.

Elektrisk håndklædetørrer fra Pulcher Denmark, 4.795 kr., fundet hos Bad & Stil.

Stribet badeforhæng fra Ferm Living
© Ferm Living

Et badeforhæng som skiller sig ud

Et badeforhæng i lækker kvalitet er en luksus, som ikke mange tænker over. Men det er jo noget vi alle er i kontakt med næsten hver dag.

Dette badeforhæng fra Ferm Living er lavet i tyk bomuld chambray med en lækker struktur, mens bagsiden er coated med akryl. De mørke striber gør, at badeforhænget skiller sig ud og rigtig kan komme til sin ret på et typisk lyst og nordisk badeværelse.

Badeforhæng, 649 kr., Ferm Living.

Beige badekåbe fra Karmameju
© Karmameju

Den fuldendte velværefornemmelse

Fuldend velværefornemmelsen på dit badeværese med en lækker badekåbe, som du kan tage på efter et dejligt bad. Den store krave, de dybe lommer og kåbens længde gør, at komforten i denne badekåbe fra Karmameju er helt i top.

Fleece Bathrobe, 799 kr., Karmameju.