7 lækre produkter til dit badeværelse

Tilføj luksus til din hverdag med disse produkter til badeværelset.

Skandinavisk Scent Diffuser hav duftpinde
© Skandinavisk

Frisk duft

Gør dit badeværelse indbydende og lækkert med duftpinde. Vælg en duft, som du godt kan lide, og nyd at dit badeværelset altid er velduftende. Duftpindene fra Skandinavisk holder cirka i tre måneder, og jo flere pinde du bruger, desto stærkere bliver duften.

Scent Diffuser, 200 ml, 379 kr., Skandinavisk

hud pleje Aesop håndsæbe
© Aesop

Rene hænder

At vaske hænder med en lækker håndsæbe gør, at oplevelsen bliver noget helt andet. Denne håndsæbe fra det australske mærke Aesop har en skøn duft og pynter på ethvert badeværelse med sit apoteksinspirerede design.

Resurrection Aromatiwue håndsæbe, 500 ml, 260 kr., Aesop

Læs også: Få et kig ind i Aesops smukke butikker.

hud pleje håndcreme Karmameju Chill Hand Lotion 02
© Karmameju

Bløde hænder

En fin håndcreme pynter på badeværelset og skaber hotelstemning. Brug den efter du har vasket hænder for at gøre dem bløde og velplejede. En håndcreme med aromaterapeutiske æteriske olier, som denne fra Karameju, beroliger huden og fedter ikke.

Chill Hand Lotion 02, 250 ml, 229 kr., Karmameju

duftlys Meraki Fresh Cotton
© Meraki

Skab stemning

Vi tænder ofte lys i vores stue, men kan glemme at gøre det i andre rum. Hvis du tænder et duftlys på dit badeværelse, skabes der en rolig og hyggelig stemning i rummet. Hvis du har duftpinde på dit badeværelse, kan du med fordel vælge et lys uden duft, så du ikke blander duftene. Duftlyset fra Meraki er 100% naturligt og soder derfor meget mindre end almindelige stearinlys.

Fresh Cotton duftlys, 110 kr., Meraki

Marvis tandpasta
© Marvis

Frisk ånde

Hvis du ikke synes, at din tandpasta pynter på badeværelset og derfor gemmer den væk i dit toiletskab, så har du sikkert ikke opdaget italienske Marvis endnu. De har et gennemført design og tuberne fås i forskellige farver, så de passer til alle badeværelser.

Marvis Classic Strong Mint tandpasta, 75 ml, 40 kr., Magasin

Georg Jensen Damask morgenkåbe linen kimono
© Georg Jensen Damask

Hverdags velvære

En morgenkåbe i 100% hør vil gøre det meget lettere at komme ud af sengen om morgenen. Dens klassiske design udstråler kvalitet og passer til både mænd og kvinder.

Linen kåbe, 1.590 kr., Georg Jensen Damask

hud pleje Karmameju tørbørste
© Karmameju

Forkæl hele din krop

Denne tørbørste fra Karmameju sætter gang i udskillelsen af giftstoffer i din krop. Brug den inden badet for at styrke din blodcirkulation, og husk at drikke rigeligt med vand efterfølgende. Efter tørbørstning vil du opleve velvære og fornyet energi, og din hud vil være dejlig blød.

Recharge Ionic Body Brush, 399 kr., Karmameju