4 tips til luksus bad-indretning hjemme hos dig

Indret dit badeværelse i ægte luksushotel-stil

Mange funktioner på lidt plads

Top-hoteller over hele verden bruger i stigende grad de bedste designere, stylister og indretningsarkitekter, når de skal indrette deres værelser. Det er nemlig noget af en udfordring at skabe et hyggeligt og hjemligt miljø i et værelse, hvor man kun skal opholde sig få overnatninger. En anden udfordring er, at man skal bringe flere funktioner sammen på meget lidt plads: Badeværelse, opholdsrum, soveværelse, kontor osv. Ved at lade de bedste rum-indrettere samarbejde, skaber hotellerne små oaser, der både er fantastiske og funktionelle.

Hotelværelse
© Hotel Sanders

Boliger indrettet med hotel-elementer

Men det er også noget, man som gæst kan få nytte af, efter at man er kommet hjem. Det bliver nemlig mere og mere almindeligt, at private boliger bliver indrettet med elementer fra hotellerne. Det gælder ikke mindst badeværelserne, hvor de bedste hoteller altid er først med det seneste nye.

Hotel badeværelse og toilet
© Peter M. Madsen

Hotelbadeværelse med tidens tendenser

Se eksempelvis det fantastiske badeværelse i Nobis Suiten på Nobis Hotel Copenhagen, der er indrettet i det tidligere Musikkonservatorium på Niels Brocks Gade i København. Her har man valgt en smuk grå marmor med tydelige tegninger på både væg og gulv kombineret med hvide keramik-elementer samt smukke glasflader. Det store lyse badeværelse har kant og råhed, der er lige i tidens tegn.